27. helmikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista 2?

Huomasin että postauksen "kortit samoista materiaaleista" -ringistä on katsottu aika monesti. Niin kyselisin että onko muita halukkaita? Rinkejähän voi olla kaksi tai enemmänkin. Ehdotuksena aiheesta olisi pääsiäinen ja äitienpäiväkorttit. Tilauksia on jo, mutta en saa millään aloitettua ja rinki antaisi sitä potkua ;)). Säännöt on todellakin joustavat, kunhan vain vastaanotetusta materiaalikuoresta saa tehtyä onnittelukortin.  

26. helmikuuta 2011

Askartelutapaaminen Joensuu/Ylämylly ;)

Korjasin jo tekstin Koukussa kortteihin sivustolla, mutta tänne unohtui päivittää. Eli päätimme että askartelutapaaminen olisi 6 maaliskuuta alkaen klo 10. Osoiteessa Tehtaantie 8, 80400 Ylämylly. Tällä kertaa ollaan liperikunnan kokoustiloissa, eli rakennus on sama jossa on HobbyShopperin tilat, mutta alakerrassa. Sinne on oma ulkoovi eli kulku on paljon helpompaa ;)).

Tervetuloa!

Nähdään ensi sunnuntaina ;)

Svetlana

25. helmikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista

Olisiko nyt sopiva aika sellaiselle ringille? Ajatuksena olisi aloittaa jo nyt keraankin ajoissa tekemään kortteja ;), aiheena - Pääsiäinen. Yksi korteilija on ilmoittanut jo mukaan, eli otan vielä kaksi mukaan rinkiin ;). Jätä  kommenti, laitetaan sitten osallistujalista.
Säännöt lyhyesti: Neljä kortteilija, jokainen vuorollaan lähettää kaikille samanlaisen materiaalikuoren ja tottakai kasaa myös itselle samanlaisen josta hän ehdottaa tehdä kortin. Kuoresta pitäisi löytyä vähintään kaksi samanlaista leimakuvaa, paperit, nauhat, kukat, napit yms koristeet. Tarkoitus tehdä korti saaduista materiaaleista omasta tarvikevarastosta vain korttipohja. Jos tarvikkeita jää yli mitään ei tarvitse palauttaa ;). Kuoret lähetetään viimeistään perjantaina, mielellään niin että maanantaina olisivat jo postilaatikoissa. Viikossa pitäisi tehdä saaduista materiaaleista kortin ja julkaista sen blogissa.

Kysykää pois jos tulee jotakin kysymyksiä ;), täällä lapset leikivät sen verran äänekkäästi että ajatukset juoksevat karkkuun ;))


1. minä
2. Sari - Granne
3. Elina - khrestel
4. Riikka - säihkyä korttiin

Synttärionnittelu

Hei kaikki!
Jotenkin nyt päivät menevät ohi kovaa vauhtia  ;). taas viikonloppu lähestyy ,)) onneksi näyttää siltä että flunssa alkaa olla ohi meidän perheen kohdalta, tosin meidän isä ei ole vielä sairastunut mutta jospa se ei tartuisikaan hänelle..
Tein tälläisien kortin Lukan parhaalle ystävälle, huomiseksi Luka on kutsuttu syntäreille ja menee ensimmäisen kerran yksin!
lähempää
leimasin on kirppis ostoksia, todella suloinen dino. Väritin sille silmät violetti värisiksi ;). Kuva on väritetty denwertin inktense kynillä, stumpeilla levitetty öljyä apuna käyttäen. kuvan reunat sävytetty chalkeilla.
kortti koristeltu stanssatuilla tähdeillä, numero on Basic Greyn tarra
kirjaimet leikattu xcutin stansseilla
nimikkoleima
kiitos kun piipahdit ;)
hauskaa viikonloppua!

Svetlana

21. helmikuuta 2011

Askartelutapaaminen Joensuussa


Aamulla keskusteltiin chatissa siitä että järjestetänkö uusi askartelutapaaminen Joensuun aluelle. Onko halukkaita tavata askartelu merkeissä? Tällä kertaa ajattelin vuokrata vähän isommat palaveritilat Ylämyllyllä. Kävin äsken kysymässä milloin olivat vapaana - maaliskuun kaikki viikoloput ainakin toistaiseksi ei ollut varattuja ;).
Itse ehdottaisin 5 tai 6 maaliskuuta, se on niin lähellä naistenpäivää, olisi tidella ihana viettää mukava päivää, ihanassa seurassa ja mahdollisuus korteilla tai skräpätä niin paljon kuin mahdollista. Halutessaan pidetaan kirppistakin.

Tarjoilusta haluaisin myös kysellä sen verran että tilataanko taas kerran jotain pizzat yms, vai tuoko jokainen jotain ja yhdessä kahvitellaan, myös on mahdollista tilaa kahvileipää kahvilassa tai yksi mun ystävä leipoo aivan ihania hunkarilaisia leivonnaisia, häneltäkin voidaan tilata (etukäteen) ja herkutella ;)

Kastepäivänä, kortti nro 3

Eilen sain valmiiksi kolmannenkin kastepäiväonnitelu kortin.  Innostuin vähän liika niin unohtui laittaa linkki että tällä kortilla osallistun tähän haasteeseen, kiitos Mervi vinkista ;)
Tällä kertaa erilaisella kuvalla. Tooosi söpöliini pieni siilivauva ;)

Kuvan väritin denwertin inktense kynillä ja taas stumpit pääsivät töihin mukaan ;)). Todella paljon tykkään kun ei tartte levittää niin paljon tarvikkeita pöydälle, mutten kuitenkaan valmis luopumaan Distress ink musteistakaan ;))
Jossakin jo kirjoitin että sain uuden leikkurikonen ja tottakai aloitin ostamaan stansseja, valitettavasti ei kaikki heti voitu käyttää, yllätyin siitä ettei kaikki stanssit käy kaikeihin koneisiin, jotkut ei vaan yksikertaisesti mahtuneet sinne. Ne on nyt myyty eteenpäin, mutta sain muutaman kiekkuran ja kukan leikatuilla sillä stanssilla, kiitos sinulle Leena vielä kerran, olin todella iloisesti yllättynyt! Olet ihana ;)! Tässä kortissa käytinkin sen. Eikö olekin ihana? Pakko etsiä jotain vastaava, tai sitten vaihtaa konen ;)), no eihän nyt sentään ;)
Leikkasin kiekkuran puoliksi ja käänsin sitä vähän. Lisäsin kukkia ;)
ihana värssy
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Svetlana

17. helmikuuta 2011

Kastepäivänä, kortti nro 2 ;)

Samalla kuvalla mutta nyt erikoismuotoisella kortilla. Tällä kertaa laitan tänne kortin ohjeenkin. Löytyi jonkun aika sitten tästä blogista. Ihailen kovasti siellä myös tätä korttia toivottavasti jossain vaiheessa olisi sen verran aikaa että voisin kokeilla ;).
Mutta tällaisella kortilla tänään:
sivusta

ohje, näyttää hankalalta mutta ei todellakaan ole sitä ;)
 valmis korttipohja
myös peilikuvana
Leimasin Wiff of Joy:n, ihana ja todella herkkä, tykkään todella paljon. Väritettynä Denwertin inktense kynillä stumpeilla levitettyinä. Apuna levittämiseen käytin pellavaöljyä. Paljon tehokkaampaa kuin vauvanöljy tai kuivalle iholle tarkoitettu Ceridal ;)). Alussa ajattelin että tässä kortissa haluaisin että äidillä olisi pinkki värinen mekko mutta kuitenkin lisäsin siihen vähän violettia, minusta tuli aika kiva samettinen vaikutelma ;)
Kukkia, noi pikkuiset ruusunnuppuja ovat minun ehdottomat suosikit, kivasti pehmentävät isompien kukkien raskaan vaikutelman..

Kastepäivänä, takana on ihana värssy ja keskelle laitoin pienen pehmeän karhun tarran ;), jokaisella pienellä pojalla pitäisi olla omaa nalle-karhu ;)), jolla on vielä sellainen kaunis rusetti kaulassa ja pyöreät posket

onnitteluvärssy
koko kortti
Kiitos kun kävit kurkkaamassa ;)
Mukavaa iltaa,

Svetlana

16. helmikuuta 2011

Ihanaaaa






Kastepäivänä

Tilaus kastepäiväonnittelukortti. tarkoitus tehdä vielä ainakin kaksi ;))
Tämä on aivan mahtava värssy, juhlallinen ja samalla todella herkkä, Hobby Shopperin valikoimasta
Kuva minusta sopii todella hienosti tuohon runoon, nuori äiti pitelemässä pienokaista sylissä, todella herkkä hetki ;). väritin tälläkin kertaa Denwertin inktence kynillä ja stumpeilla.
en halunnut tästäkään kortista jättää kukat pois, ne myös tuovat siitä tunnelma ihanasta juhlasta kun pienokainen saa nimen, niinkuin värsyssä "kaikein kaunein valitaan" ;) 
koko kortti
Mukavaa päivää!


 Svetlana

14. helmikuuta 2011

Vauvaonnittelukortit

Lupasin tehdä vauvaonnittelukortteja mutta en millään ehtinyt tehdä postauksen, eli nyt laitan pikaisesti kuvat esille ;)
Tyttövauvalle:
ihanat vaalenpunaiset vauvantossut, isolla samansävyisellä kukalla



Poikavauvalle:



samalla tavalla tehty kuin tyttövauvalle, pikkuruiset vaaleansiniset tossut ison kukan päällä



terv, Svetlana

Ystävälle

Tänä aamuna postilaatikossa odotti todella ihana yllätys, sain kauniin ystävänpäivän onnittelukortin (en vielä ehtinyt kysyä lupaa julkaista sitä blogissa ;)), kaunis kiitos sinulle Sari, toit aurinkoista piristystä minun aamun ;)). Valitettavasti sinä sait kortin minulta vasta illalla, syynä siihen se, että minä niin kovasti halusin tehdä sinulle vähän erityisen kortin uudella stanssilla mutta se tuli vasta tänä aamuna.
 magnolia tytön väritin Inktense kynillä ja taas kerran stumpeilla värittäminen, sain muuten tänään myös uudet stumpit, nyt ymmärän miksi sanotaan että niissä on aika isojakin eroja, minun entinen jostain setistä , uudet on huomattavasti parempia. Mutta alkaa jo tulla ikävä distress inkin musteita, pitää taas kaivaa niitä laatikosta jos vaikka sattuu niin kivasti että Marina nukkuu päikkäreitä sängyssä eikä sylissä ;), pääseisin vähän värittämään kuvia. Muuta kuitenkin kynillä ja väri levitettyinä stumpeilla tule paljon vahvempia ja kirkaimpia sävyjä ..
Tämä on vaan niin suloinen kuva ;)
laitoin kortiin myös kukkia, nyt viime aikoina kun tein kortteja alkaa jo vaikeaa keksiä muita koristeita kuin kukkia, niistä saa kivasti herkkään tai juhlavan tunnelmaan, tykkään ihan valtavasti ;)
samalla värssyllä, se vaan on niiiiin ihana, herkkä ja osuvakin vielä ;)
nimi
koko kortti

Toivon kovasti että pidit kortista, yritin ainakin parhaani ;)!

Mukavaa iltaa kaikille!

terkkuin, Svetlana

You are special

Lauantaina tein tälläisen kortin Sonjan parhaalle kaverille Tomille ;)
Hassun hauska kortti siitä tulikin, ainakin minun mielestä ;)). Tausta paperiksi valitsin sellaisen jossa oli kaikki sateenkaaren värit, jonkinlainen imitaatio sinist taivaasta saden jälkeen ;))
Leimasin kuva HobbyShopperista, tosi söpö pikkuenkeli. Väritin sen Denwertin inktence kynillä, stumppia käyttäen värin levittämiseen.

 Siis kortista halusin tehdä sellaisen kuin siinä takana olisivat lavasteet - sateenkaari ja roikuvat pilveet
ne pilvet ihan "roikkuvat" naruista kiini. Niiden takana on musta paperi korostaa siitä että kortissa on todella paljon erilaisia värejä ja onhan siinä kiiltävät sydämetkin ;)). Myös Martha Stewartin boordoleikkurilla tein lahja boordia, kun kortin sisällä on piilossa pieni yllätys lahja.
rakastan tätä värssyä, se vaan on niin ihana että on pakko käyttää uudestaan ja uudestaan ;). Liisalle  iso kiitos!
tein myös pienen taskun jossa istuu pieni koiran pentu, tai nyt se on sellaisessa asennossa ihan kuin yrittäisi mennä karkkuun ;)
kortti takana, sama musta sydänkuvioinen paperi ja lahjaboordi

Oikein Iloista Ystävänpäivää teille kaikille!

Svetlana