9. elokuuta 2013

Memories

Heippä!
Ajattelin kirjoittaa että nyt on jo kesä loppusuoralla, mutta vaikka koulu jo alkaa eihän se tarkoittaa että kesä on jo loppunut ;) Tein tässä leiskan kesänmuistosta, mistä sinä muistat tän kesän? Me laitettiin meidän pihalle pienen kasvimaan jossa kasvatetaan tomatteja, yrttejä, kesäkurpitsoja, rapanperria, mansikoita ja marjapensaat ;). Marinan kanssa kasteltiin ja Sonja ja Luka korjanneet sato talteen ja minä tein:
Osallistun haasteisiin:
Free Works sketch












Skrapim na radostЗнаки/стрелки/указатели + брадс + скотч"
Askartelutaivas skräppihaaste: kesämuisto

6. elokuuta 2013

Don't fall

Ja taas kerran unohdus iski... Voihan...nenä ;)) Tein skräppisivun yhden haasteeseen enkä huomannut että siellä oli vielä luonnoksen lisäksi laitettu että valokuvat syntymäpäivistä.. Eipä ollut ensimmäinen eikä varmaankaan viimeisen kerran näin ;)

Ну что можно сказать о моей забывчивости??? Решила сделать страничку, нашла подходящий скетч и плохо посмотрела, а в целом просто навсего забыло что там было дополнительное условие - фотографии с дня рождения ;).. С фотографиями этой серии (а их было действительно очень много) я уже сделала две странички, но здесь мы вдвоём, что в принципе для нас редкость, обычно я нахожусь с другой стороны камеры ;)
Näistä valokuvista on jo tehty kaksi leiska (valokuvia olikin aikamoinen määrä), mutta tässä ollaan kahdestaan pikku neidin kanssa ;)

Kisuli ;)

Heippä!
Pientä ja isompaa kiirettä riittää, mutta joskus on "pakko" istahtaa pöydän ääreen ja kokeilla saada jonkinlaisen kortin valmiiksi ;)
Доброе время суток!
Совершенно завалена важными и не столь важными делами, но иногда очень хочется присесть за свой стол и сотворить какую-нибудь открыточку ;) На этот раз вдохновилась интересным скетчем от Свободное творчество. Но почему-то в этот жаркий летний денёк у меня получилась открытка к Хеллоину ;), к чему бы это ;)?

Huomasin hauskan luonnoksen Free Works ja sain inspiraation tehdä Halloween kortin ;))

Приятного дня!