17. helmikuuta 2011

Kastepäivänä, kortti nro 2 ;)

Samalla kuvalla mutta nyt erikoismuotoisella kortilla. Tällä kertaa laitan tänne kortin ohjeenkin. Löytyi jonkun aika sitten tästä blogista. Ihailen kovasti siellä myös tätä korttia toivottavasti jossain vaiheessa olisi sen verran aikaa että voisin kokeilla ;).
Mutta tällaisella kortilla tänään:
sivusta

ohje, näyttää hankalalta mutta ei todellakaan ole sitä ;)
 valmis korttipohja
myös peilikuvana
Leimasin Wiff of Joy:n, ihana ja todella herkkä, tykkään todella paljon. Väritettynä Denwertin inktense kynillä stumpeilla levitettyinä. Apuna levittämiseen käytin pellavaöljyä. Paljon tehokkaampaa kuin vauvanöljy tai kuivalle iholle tarkoitettu Ceridal ;)). Alussa ajattelin että tässä kortissa haluaisin että äidillä olisi pinkki värinen mekko mutta kuitenkin lisäsin siihen vähän violettia, minusta tuli aika kiva samettinen vaikutelma ;)
Kukkia, noi pikkuiset ruusunnuppuja ovat minun ehdottomat suosikit, kivasti pehmentävät isompien kukkien raskaan vaikutelman..

Kastepäivänä, takana on ihana värssy ja keskelle laitoin pienen pehmeän karhun tarran ;), jokaisella pienellä pojalla pitäisi olla omaa nalle-karhu ;)), jolla on vielä sellainen kaunis rusetti kaulassa ja pyöreät posket

onnitteluvärssy
koko kortti
Kiitos kun kävit kurkkaamassa ;)
Mukavaa iltaa,

Svetlana

1 kommentti:

Viipula kirjoitti...

Upea kokonaisuus, kertakaikkisen hieno! Jaksaisiko itse kokeilla? :)