2. kesäkuuta 2011

Nimipäiväonnittelut

Iiiik, nyt vasta muistin että unohtui ladata loput kuvat kesäisistä seinäkoristeista... Nyt kuitenkin laitan kortin jonka tein eilen illalla ja viimeistelin vielä nyt aamulla ;))
kortin tein aivan ihanalle ihmiselle - kiltille, iloiselle, ikinuorelle naiselle nimipäiväonniteluun ;)). Hänkin tykkää todella paljon puutarhan hoidosta ja hänen puutarha kukkii aina niin kauniisti.
Eikö olekin ihana puutarhuri ;)))?? Näyttää niin tyytyväiseltä - kauniit ruukkuruusut käsissään. Kuva on Mo Manningin Eileen digileimasin. Tykkään todella paljon Mo'n kuvista - todella kauniit kasvot, ilmeet, pienet yksityiskohdat, niin kuin
tässä kuvassa - CROKSIT ;)))) Upea!!!!!
Kuvan väritin Prismacolor vahakynillä, tykkään niistä koko ajan enemmän, tilasin itselleni synttymäpäivälahjaksi isomman pakkauksen - 132 kappaletta ;))), pitäisi olla jo tulossa, toivottavasti olisivat jo huomenna postilaatikossa ;)))
Kortin koristelin valmiilla 3D tarroilla. Kauniisti glitteroituja kukkasia ja perhosia - kesä parhaillaan ;)))
Jossakin blogissa olen nähnyt tämän mallisen kortin, vaikka en laittanut itselle muistin minnekään, se jäi haamuna pyörimään ajatuksissa ;), ajattelin että tälle kuvalle se sopisi aika hyvin ja onneksi tällä kertaa muisti ei pettänyt ja muistin taivutukset oikein ja osasin kuin osasinkin toteuttaa ;))
kortti takaakin kelta-oranssi, ja paaaaljon perhosia ;)
Mukavaa Helatorstaita teille kaikille!!!

Svetlana

3 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ihana värimaailmaa,ja ne Croksit =D Wau!

Viipula kirjoitti...

Upea kortti, ihana kesätunnelma, ja kyllä on ihana paperi ja kuva sekä perhoset kruunaavat kaiken! Mistä tämä korttitaittelumalli, löytyykö jostain?

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Kiitos!
En todellakaan tiedä löytyykö mistään, mutta voin laittaa lähipäivänä ohjeet miten itse oon tehnyt..