16. joulukuuta 2009

Green curry


Tänään meillä on yksinkertainen - kaikki samaan pataan - ateria. Muutama vuotta sitten meidän ystävät tarjosivat meille thairuoka. Silloin maisteltiin ensimmäisen kerran katkarapuja green kastikeessa. Maku jäi vahvasti mieleen. Ruoka on todella tulinen, mutta on siinä sitä jotain.  Lisäksi minä laitan sinne sekaan vihanneksia ja riisinuudeleita niin siitä tulee valmis ateria.

Green curry

n. 500g pakaste vihanneksia (kukkakaalia, parsakaalia, vihreitä papuja tai wok- vihanneksia)
n. 300g pakaste katkarapuja
1 ps green curry maustetta
1 tlk kookosmaitoa
1 ps riisi nuudeleita

Laita wok-pannuun kaikki pakastevihannekset ja katkaravut. Anna niiden kiehua vähän aikaan, että kaikki ainekset sulavat, se vie noin 10 minuuttia. Sekoita kookosmaitoon green curry maustesekoitusta ja lisää pannuun. Kun kastike kiehahta, lisää sinne riisinuudeleita ja sekoita varovasti, laita kansi päälle. Noin 3 minuuttin kuluttua ruoka on valmis tarjoiltavaksi.

Ei kommentteja: