10. marraskuuta 2011

Jouluinen kirjekuori

Magnolia haasteblogissa on menossa aika mielenkiintoinen haaste - koristella kirjekuori ;)). Aika erikoista että pääosassa olisi kirjekuori eikä itse kortti ;))), erikoinen ja todella mielenkiintoinen tehtävä. Tuumasta toimeen:
Yritin saada mahtumaan sinne jonkun Magnolian tytöistä, no en sitten saanut millään, kun se päällimmäinen läppä( tai mikä se sitten onkaan) meni kiini hassusti peitti kuvan kasvoja tai joku muu osa, siis koristelin koko rakentelman tagilla. Kun se on Magnolian stanssi ajattelin että se mahdollisesti riittäisi osallistumaan haasteeseen, mutta kun älysin lukea ohjeet, siellä sanottu että pitäisi olla LEIMAKUVA ;)))).
Voihan NENÄ ;)))
Pari päivä pyöritin mielessä onko miulla joku sopiva pieni Magnolian leimasin, sitten kun olin jo valmis luopumaan koko ideasta, muistin että kukien ja perhosten lisäksi on TÄMÄ:

Ensin leimasin kuvan tagiin päälle, kun siinä on paljon kiekkuroita joita on todella vaikeaa leikata irti kauniisti, sitten leimasin valkealle paperille ja väritin PrismaColor kynillä, leikasin irti ja liimasin tagin kuvan päälle.

Lumet tehty Flower Softilla ;)), minusta se näyttää lähinnä hurrelta ;)). Nyt vielä yksi asia opittu kantapään kautta - FlowerSoftin kiinnittämiseen tarvittaan OMAN FlowerSoft liiman. Joka on ollut minulla jo jonkun aikaan, mutta päätin kokeilla miksi ei pikaliima käy, no ei se pysynyt, ei ;))))) Piti kaikki poistaa ja aloita alusta.
Kirjekuori auki
tähän mahtuu tervehdykset-onnittelut
Mukavaa päivää!!!


4 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Hurjan kauniin kirjekuoren olet tehnyt!

pipertäjä kirjoitti...

Iik, ihan hillittömän ihana! :)

Tiinu kirjoitti...

Voi että kun on niiiiiin sievä kuori,en voi kun ihastella.Todella hyvin onnistunut ja mitkä värit,tykkää ja kovasti.

Kemppis kirjoitti...

Aivan mielttömän ihana.