10. huhtikuuta 2012

Sarin kortit samoista stansatuista matskuista rinki III, 2/3

Nyt oli Helenan vuoro lähettää Sarin stanssattujen matskujen rinkin kortti aineksia ;)) Voi miten upea paketti tulikin!!! Kiitos Helena!!!!
Eikö olekin ihastuttava perhospaperi??? Sitä oli ihan pakko käyttää ;)
Ihanan suloinen Tilda on taas päässyt kortin ;), se on vain niin ihana )) Kuva väritetty PrismaColoreilla, reunoille leimailin Timppan leimasimella kukkia ja kiekkuroita )) Korostin yksityiskohtia glitterillä ja pikkuisilla timankeilla

6 kommenttia:

Granne kirjoitti...

Aivan ihana, hyvin olet saanut hyödynnettyä tuon upean perhospaperin, :). Meninkö minä nyt sekaisin lähetysvuoroissa??? Oliko se edes minun vuoro kasata, :=O, jäitkö sinä välistä, kääk!

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Olen itsekin ihan sekaisin ;))) Nää perhosainekset lähetin viimeksi http://aavamaki.blogspot.com/2012/04/stanssirinki-iii-33.html, ja seuraavat oli siun, eli nyt taisi olla Helenan vuoro..

Helena kirjoitti...

Voi Sveta! Jälleen kerran olet tehnyt TODELLA kauniin kortin :). Ja Svetalta tuli viimeksi ne stanssiringin matskut, jossa oli se ihana perhosstanssi ja Tilda-leimakuva. Multa tuli sitä ennen tämä nuottistanssi-paketti ja Sarilta sitä ennen se ihana perhosstanssi-paketti :)Seuraavana onkin tässä ringissä Sarin vuoro. POikaringin matskuissa taas on mun vuoroni ja ne matskut vien huomenna postiin:).

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Kiitos Helena!!! Uskoisin että huomenna postillatikossasi on tooooodella ihanat matskut ;)))

Lilli kirjoitti...

Aivan ihastuttava Tilda! Todella hienosti väritetty!

-Lilli-

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Kiitos Lilli!!! Itsekin tykkään niin paljon viimeisistä Mankkuista ;))