30. syyskuuta 2012

Pupuset

Koukussa kortteihin Sari aloitti uuden rinkin: RUSKEA, oli ihan pakko mennä mukaan tykkään niin paljon ruskeasta väristä. Ihanat ruskean sävyiset matskut saapuivat viikolla. Onneksi kun Sari otti mukaan mut tähän rinkiin hän tiesi että olen aika kuriton tapaus ;)))

Решилась поучаствовать в игре по кругу, с учёбой иногда достаточно сложно совмещать хобби, и многое упирается чаще всего в то , что надо начать: выбрать картинку, бумагу, украшения. А так уже готовые материалы приходят и знаешь что примерно за неделю надо сделать открытку ;)

Ideani oli sellainen että pupuset odottavat lumisessa metsikössä pukin tuloa, stanssasin kuuset ja leimailin kuvan reunoille lumihiutaleet, kuvan eteen laitoin porkkanan (oli jo valmiiksi kuoressa) ja rusetin - pukki jo toi varmaankin hyvinkin toivotun lahjan ;))).
Pöydällä odottavat toisen rinkin hauskat, mutta joksenkin haastavat matskut, se jos mikä piristää, nyt kun olen opiskelemassa joskus on vain niin vaikea aloittaa: miettiä kuvan, paperit ja koristeet..
Tällä kortilla osallistun Prosto Sdelay haasteblogin haasten luonnoksen mukaan.

С этой открыткой хочу поучаствовать в задании челлендж блога Prosto Sdelay по скетчу:


1 kommentti:

klimel kirjoitti...

Чудесная открыточка! Спасибо за участие в задании блога "Просто сделай"!
Укажите пож-та правильную ссылку на текущее задание по открытке, у Вас стоит ссылка на прошлое задание. Спасибо!