4. joulukuuta 2012

Valkea Joulu

Miksi hankalinta tehdä kortti tietyssä värissä? Varsinkin valkoinen kortti??? Otin haasten vastaan:

Почему иногда так безумно сложно придерживаться одной линии? Особенно в цветовом варианте?? Решила попробовать свои силы в белом цвете ;)
Yritin maksimoida sitä valkoista, mutta siitä huolimatta tuli mukaan vaalea peura (onhan se peura?? ;))) ja kukat (sydän on vaalean keltainen), eli on se vain aika hankala pysyä vain ja ainoastaan valkoisessa värissä ;) Toi mökki maisema on Stampendooksen leimasin ja tekstileimasimena käytin Magnolian leimasinta. Vähän stanssailin (Sizzix, Spellbinders ja Cheery Linn Designe), taustapaperin kohokuvioin, suloinen peura on valmis puinen koriste, lisäksi pitsinauha, kukat (edelleen ihania ;)))  ja timangit.

Честно, я очень старалась делать открытку белой, но тем не менее затесались и светлый олень и белые цветы с светло-жёлтыми серединками ;))Для открытки использовала штампы Stampendoos и Magnolia, вырубки ножами Sizzix, Spellbinders и  Cheery Linn Designe, кружево, цветы и деревянного оленя

Haasteet:
Special day cards - valkea Joulu - белое Рождество
Happy scrap moments luonnoksella по скетчу
ja Askartelutaivaan fantasia haasteeseen - eläimet, siis ymmärän, toi peura ei ole kovinkaan fantaasieläin, mutta harvemmin niitä puisina nähty metsiköissä, katsotaan onnistuuko sillä osallistumaan haasteeseen ;)) 

2 kommenttia:

galinushka-rukodelochka kirjoitti...

Очень нежная и замечательная открытка))) Спасибо, что творите вместе с HSM)))

Анна Лашкевич kirjoitti...

Изысканно!