Eilen iltaruoaksi syöttiin ne aivan ihanat kanavoileivät, ohjeet olin jo kirjoittanut aikasemmin. Jälkiruoaksi tein hedelmäsalaattia ja omatekoista kinuskikastiketta. Tällä kertaa kokeilin laittaa siiraappia sokerin siijan. Siitä tuli aika makea ja ihanan lempeä, vähän vaaleampaa kuin kaupan kinuskikastike. Valitettavasti se ei ollut niin paksua kun olisin halunnut. Mutta hyvää oli siitä huolimattta ;)
Hedelmäsalaatti
1/2 prk ananasta (sen verran oli hampurilaisten jälkeen)
1 prk säilykegreippiä
1 omenaa
1-1 1/2 dl pakastevadelmia
Sulata vadelmat mikrossa. Kuorii omenan ja pilkko sen ja muut hedelmät. Sekoita hyvin. Tarjoa kinuskikastiken kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti