Tämän Nigellan juustokakun ei tarvitse paista uunissa, eli sen pitäisi olla aika helppoa. En vielä uskalla kovasti kehua, kun en ehtinyt vielä tehdä juustokakkua tämän ohjen mukaan, yritän tulevalla viikonloppuna.
Nigellan juustokakku
Pohja:
125g digestivekeksejä
75g pehmeää voita
Täyte:
300g tuorejuustoa
60g tomusokeria
1 tl vaniljauutetta
puolikas sitruunaa
250 ml kuohokermaa
Laita keksejä ja voita yleiskoneeseen ja sekoita kunnes seos on tasaisen muruista. Kun se on valmista, kaadatetaan kaikki 21-sentisen irtopohjavuokaan ja painellaan se pohjalle. Juustokakun pohja on valmis. Sitä ei paisteta, joten tämä on nopeaa.
Nyt täyte. laita kulhoon huoneenlämpöistä tuorejuustoa lisää tomusokerija vaniljauutetta. Koska juustokakun makua on aina hyvä vähän korostaa, laitetaan kunnon loraus sitruunamehua. Sekoita kaikki keskenään.
Vatkataan kuohukermaa toisessa kulhossa pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistetään valkoiset seokset. Nyt kaikki voi kauhoa pohjan päälle. kolme tunttia jääkaapissa ja kakku on valmista leikattavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti