Suunnittelin tekeväni graavilohta, mutta kun tulin kotiin kaupasta, huomasin että muovipussi, jossa oli kala, rikki. Eipä muuta voi tehdä kun kypsentä kalaa. Laitoin kalan paalle suolaa, chilijauhetta, limemehua ja paljon sipulirenkaita (melko isosta kokonaisesta sipulista), käärin kaikki folioon (3kerrosta) ja laitoin 200 asteiseen uuniin. Puoli tuntia ei riittänyt, kala ei ollut kypsää, jätin sen uuniin vielä puoliksi tunniksi ja annoin olla uunissa vielä uunin samuttena jälkilämmössä ainakin pari tuntia. Söimme sen vasta seuraavana päiväna lounaksi. Lämmitin sen vähän aika uunissa. Se oli todella hyvää, eikä yhtään kuivaa, vaikka vähän pelkäsin, niin pitkässä kypsennys ajassa.
Eli tämä ei ole kovin pikaista ruokaa ;))
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti