29. tammikuuta 2011

Ystäväni, tuttavani, rati-riti-ralla

Miksi ihmeessä tämän lasten laulun sanat soi mun päässä joka kerta kun katson tämän kortin? ;))
Ihanan jotenkin koskettavan Lilly of the valleyn kuvan sain joskus vaihdossa (jos nyt en ihan pahasti erehdy), väritin sen myös aikoja sitten Denwertin inktence kynillä, muuta silloin ei vielä ollutkaan ;))
Ihana kuva, kaksi pientä tyttöä istuvat vierekkäin lepotuolissa lukemassa kirjaa. Joka näyttää niin kiinnostavalta että muu maailman meno on yhtäkkiä kadonnut, ihan kuin taika iskusta ;)).
Sunnittelin että kun kuvassa on niin vahva toi sininen väri kortin ei sitten tule mitään pinkkiä, erehtyin taas kerran ;)). Kaikki alkoi siitä kun halusin lisätä jotain tummaa taustaksi, ihan kuin alkoisi olla jo ilta, tytöt ovat niin lumoissa tarinasta etteivät huomanneet että ensin oli hämärtynyt ja sitten tuli jo pimeää.. Löysin omasta paperilaatikosta tumma ruskea paperia jossa oli kirkaan pinkkit pilkkut, no siitä se sitten lähti: pinkki sinne, pinkki tänne ;)))
Lisäsin koristeeksi kukkia, ups sinnekin eksyi jotain pinkkiä ;)
Sen jälkeen kun tuli lisätty vielä jotain pinkkiä - sydänhuopanauha, molempiin puoliin, muistin että p*skiksessa tällä viikolla olis haasteena huopa/huovutus, tämähän kortti käy sinne aika hyvin ;))
kortti takana:
Kiitos kun piipahdit! Mukavaa lauantai-iltaa!

Terv, Svetlana

2 kommenttia:

Kiti kirjoitti...

Ompas herttainen kortti, johon sopii oikein hyvin tuo laulu. Olisikohan se soinut radiossa kun korttia teit? Tai lapsoset sitä hyräilleet taustalla :) Oli miten vain niin ihana lisä kortin henkeen on kaunis laulu.

Piia kirjoitti...

Todella ihana kortti ja tosi hienosti olet onnistunut leimakuvan värityksessä. Mulle tämän tyyppiset leimakuvat ainakin on tosi haasteellisia aina värittää!