3. tammikuuta 2011

Prinsessan ovelle

Tämän koristen tein yllättävän pitkään, välillä oli inspiraatio kadoksissa ja sitten kiire saada kaikki joulukortit tehtyä ajoissa.  ;)
Pienten prinsessojen elämään mahtuu todella paljon kaikkea mahdollisimman pinkkiä ja mahdollisimman kiiltävää, ja tästä sitä löytyy ;). Pienellä balleriinallakin (Magnolia leimasin) on pinkki puku, kengät ja kruunu. 
Pienet prinsessat tykkäävät myös koruja, niin tein tänne tälläisen koristen-korun jossa on pinkki ;)) korkokenkä (lisäsin sinne paaaljon glitteriä ja liimasin eteen ison timangin), avain (oman valtakunnan tai huonen) ja kolme kulkusta, jotka roikuvat helmiketjuissa - kaikki kovasti kiiltävät ja ihan vähän äänittelevät keskenään ;)

yläosan koristelin nauhalla ja helmipuolikkailla, löytyy sieltä myös pinkki sydän timangilla
kenen valtakunta? Prinsessan ;)
kuvan väritin distress ink musteella ja h2o metalliväreillä. eli balleriinan hiukset ja mekko myös kiiltävät, kiilto on todella hento ja kaunis, siinä on lähikuva mutta en ole ihan varma pystyykö kamera näyttämään sen
olin miettinyt mitenhän koristelisin sen takosan? päätin että prinsessoillakin voi olla huonompi päivä tai muuten tarve olla hetken yksin omassa valtakunnassa

pääsy kieletty ;)
kirjaimet ovat vähän koholla

tältä puolelta näkyvää isoa P kirjainta koristelin pinkillä helmenpuolikkailla, että se olisi tältäkin puolella kaunis ;))
ovenkahvalla
koriste on myynnissä ;)

Svetlana

1 kommentti:

Vaarinkukka kirjoitti...

Huomenta.
Juuri eilen tehtiin tyttärentytön kanssa hänelle ovikyltti juuri siksi etteivät veljet "AINA" häiritse ;)

Hän selvitti minulle näin " mä en mummi tykkää enää yhtään vaaleanpunaisesta, yritä nyt muistaa se, mä tykkään nykyisin liilasta, enkä mä halua enää yhtään punaisia puseroita tai mitään, muista mummi" minua naurattti ja lupasin toki kirjoitta tiedon vaikka ylös että muistan :O))

Ja kuitenkin ovikoristeeseen laitettiin niin kaunista pinkkiä että.

Ihanaa tämän vuoden jatkoa sinulle ja kamuillesi :)