31. joulukuuta 2010

mennään kohti uutta vuotta

Hei kaikille!
Toivoin kovasti että ehtisin saada vielä yhden kortin valmiiksi ennen uutta vuotta, mutta en millään sittenkään. sain vain kuvan väritettyä uusilla H2O metalliväreillä ja distress ink musteella. No tästä sitten vähän enemmän kun on mitä näyttää ;))

Taas on kulunut vuosi, tässä vuodessa tapahtui todella paljon, aloitin (tai jatkoin) harrastustani, leimasinkuvien värittely oli minulla melko uusi asia, sain paljon uusia ystäviä Koukussa Kortteihin forumin kautta, ihmisiä jotka ovat samalla tavalla hurahtaneita askarteluun, se on todella tietorikas foorumi. Siellä voi sekä antaa että saada paljon tietoa askartelusta sun muista asioista, niin myös myötätuntoa surullisista tai raskoista asioista ja onnitteluja syntymäpäivänä tai onnistuneesta työstä ;). Ja myös tänä vuonna tehtiin todella tärkeä päätös, jota odotin jo useampi vuosi, me avattiin HobbyShopperin. En todellakaan tiedä minne tämä polku vie meidät, mutta tällä hetkellä tykkään todella paljon sekä askartelukurssien ohjaajan töistä että kaupan pidon työstä. Joskus aika ei riittää mihinkään, koska töitä teen vain viikonloppuisin ja iltaisin. Uusia tuotteita askarteluun on tulossa, tilasin paljon kukkia, paperia, lävistäijä, ym niin myös on tulossa aika paljon uusia leimasimia Pietarilaisesta SkrapClubista ;))

En myöskään tänään millään ennätä laittaa tänne reseptejä ruoasta joita ajattelin tarjota, se puoli minun blogissa jäi kovasti askartelutöiden varjoon, mutta jospa uudessa vuodessa uusilla voimilla taas löytyy innostusta ;). Viime aikoina muistin toki että olisi hauska kuvata ateria mutta valitettavasti vasta kun se oli jo puoliksi syöty ;))

Eli tällä postauksella oli tarkoitus (vaikka eksyin taas kerran johonkin metsään ;)) toivotta teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta ja venäläisten tavan mukaan toivottaisin myös uutta onnea ja uutta terveyttä, uskon että sitä me kaikki tarvitaan. Tuokoon uusi vuosi paljon onnellisia hetkiä, uutta inspiraatiota teidän töihin ja paljon onnea, terveyttä, rakkautta ja unelmien toteutumista!

Hyvää Uutta Vuotta!


Svetlana

Ei kommentteja: