5. joulukuuta 2010

Askartelutapaaminen Joensuu/Ylämylly ;)

Olen järjestänyt HobbyShopperin tiloissa ensimmäisen kerran askartelutapahtuman. Toivottavasti ei jää viimeiseksi! Ehdotin seuraavan jo tammikuun loppuun, jotta ehditään tehdä ystävänpäiväkortteja.

Ihanaa oli! Tytöt: lupaan ja vannon hommata ensi kerraksi haarukoita ja veitsiä ;)). Kiitos teille kovasti että pääsitte ja jotka eivät päässeet tällä kertaa toivottavasti nähdään joku toinen kerta. Olette kaikki kovasti tervetulleita meille askartelemaan eikä aina tarvitse odottaa järjestettyjä tapahtumia, vaan jos joskus viikonloppuna on mahdollisuus tulla askartelemaan olisin todella iloinen jos tulette ;)

Eli kiitos vielä kerran että pääsitte tulemaan ja iso kiitos uusista vinkkeista ja ohjeista.

Itse tällä kertaa tein tilaus kortti-lyhty. Ohje löytyy täältä, KLIK . Kun kotona printtasin ohjeen, valitettavasti unohdin ottaa tarkemmat mitat, no pitihän silti kokeilla tehdä ja rakentaa, reilu viisi tuntia tarvitsin että sain kortin ihan valmiiksi.

tykkään todella paljon lopputuloksesta, vaikka moni asia meni ihan eritavalla kuin sen piti mennä

 Tilaaja itse valitsi tämän söpön Magnolia-enkelin, mutta uskoisin niin että olisin itsekin valinnut juuri sen, jotenkin se vain käy niin hyvin juuri tähän korttiin. Tytöllä käsissään kirkas tähti joka on valonlähde, ihan kuin kynttilä, joka on siellä lyhdyn sisällä (ihan paristokäyttöinen, tavallista en suosittelisi käyttää ;)))
Tytön väritin Denwertin watercolor kynilla ja Distress ink musteella. Tähti seppele ja siivet koristeltu glitterillä. Taaksekin laitoin pienet glitteripisarat - ihan kuin lunta sataisi taustalla ;)
Lyhdyn yläosa aiheutti paaaljon harmeja ;). vaikka tein ensin prototyypin ihan tavallisesta ohuesta paperista, mutta sitä huolimatta jouduin tekemään lopullisen version kahdesti, ennen kuin olin tyytyväinen lopputuloksen, eli taas aikaa meni.. Koristelin kulkusilla, stansatuilla lumihiutaleella ja valkoisella ruusulla. "Katto" koristeltu nauhalla jota leikkasin Martha Stewartin leikkurilla ja liitoskohdat piilotin ohuen silkkinauhan taakse
tällainen lyhty on takaa
siellä sisällä on tuikkunen, ihan kuin oikeassa lyhdyssä ;))

sivulta katsottuna se näyttää tältä

lyhdyn yläosan, sen "katton" pystyy ottamaan pois, sitä kautta sinne voi laitta tuikkusen tai vaikka täyttää karkilla ja voi asetta ihan niin kuin itse haluaa
silloin koriste jää eri puolelle ;)
Kiitos kun jaksoit lukea tänne asti ;). Olisi todella kiva jos ehtisit laittaa jotain kommenttikohdalle ;)

Hyvää yötä!

terveisin, Svetlana

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kyllä tulikin kaunis tästä lyhtykortista!! Olet niin taitava. Saaja saa olla ylpeä kortista!!

Kirsi kirjoitti...

Tulihan se valmiiksi =) Ja kaunis tulikin!

Ansku kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis ja ihana lyhty!Varmasti suuritöinen,mutta vaivan arvoinen on lopputulos!Voi kumpa ehtisi itsekin kokeilla tällaisen tekemistä..:)

liisax kirjoitti...

Voi että kun tää on kaunis! Niin suuritöinen, että jätän suosiolla tekemiset taitavammille ja paremmat hermot omaaville. :)

Satu kirjoitti...

Aivan ihana! Tuota mallia tekisi kyllä mieli itsekin kokeilla josko osaisi ;D

Niina kirjoitti...

Ihana lyhty!