2. joulukuuta 2010

onnittelukortti 12 vuotiaalle tytölle

Sain tänään pikaisen tilauksen. Ehdin kuin ehdinkin tehdä kortin ihan valmiiksi ;) Tilattu onnitteluksi 12 vuotta täyttävälle tytölle.
Yritin tehdä kortista hyvin tyttömäisen mutta ei liian prinsessamaista ;)
Kuva on uusimpia hankintoja ;), yhteensä ostin neljä eri magnolia hahmoa, nyt jo käsiä polttaa; haluaisin päästä askartelemaan, mutta pitää odottaa sunnuntaihin asti.
Väritin perinteisesti distress ink musteella

Ihanan söpö tämä kiharapäinen tyttö, yrittää pitää lahjaa piilossa ;))

kukka asetelma:

tässä kortissa ihan ensimmäistä kertaa laitoin embossatun kuvion, tai oikeastaan embossasin kuvan reunat
ja vielä numeron 12
en halunut kummastakaan liian näkyvää, varsinkin tuo numero, mutta kuitenkin huomattavan. Tietty halusin vähän kiiltoa kortiin ;))
kortti takaa

ihailin todella monesti Anelman kortit muutenkin, lisäksi huomasin että hän aina koristelee kortit takaakin, se niin kivasti tasapainottaa kortin, nyt päätin kokeilla, muistin myös oman nimikkoleimasimen ;)


Ihanaa kun viikonloppu on näinkin lähellä, ja lisäksi maanantai on vapaa ;), meillä on suunnitteltu karjalanpiirakoiden paisto ;)

Kiitos kun kävit lukemassa!

terv, Svetlana

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kaunis!!

Kirsi kirjoitti...

Ihana. Todella kivat noi embossaukset ja ihana idea tehdä tuo luku noin ettei se heti välttämättä hyppää silmille mutta näkyy kuitenkin =) Kivasti olet myös laittanut nuo kolme pientä ruusua isomman kukan keskelle. Ja kyllä se vaan on niin totta että kun viitsisi takakannenkin koristella niin kortti olisi tasapainoisempi, tässä sen huomaa =) Itse aina ihailen ihmisiä jotka koristelevat kortit sisältäkin... =) Nähdään sunnuntaina!