12. joulukuuta 2010

Lyhtyen vallankumous ;))

Tänä viikonloppuna sain tehty neljä lyhtyä, suunnittelin että ehtisin 10, mutta eihän se mitenkään mahdollista, paitsi jos jättäisin tekemättä ihan "turhia" (hö ;)) juttuja kuin ruuan teko, siivoaminen, pyykien hoito ym... niin, turhia ;)) Jos ensimmäisen lyhdyn teko vaatinut noin 7 tunttia tarkkaa työtä, niin kolmas ja neljäs valmistui (ilman koristelua) 2,5 tunnissa ;) Muokkasin ohjen vähän helpommaksi ja se vähän nopeutti ;) Yksi lyhdyistä jäi nyt kuvamatta, toivottavasti muistan kuvata sen aamulla ennen kuin ehkä myyn sen.
Itse en erityisen paljon tykkä violetista, mutta jotenkin kortteissa se näyttää niin kivalta että käytänkin todella paljon sitä väriä niin värittäessä kuin paperin valinnassakin ;)
Tämä Magnolian tyttö on yksi minun uusista ostoksista, tykkään tästä kiharapäisestä tylleröstä ;))
Kuvan väritin Distress ink musteella. Nyt otin Kirsin neuvosta (kaunis kiitos sinulle !;)) erilaisen akvarellipaperin - Canonin Montval Aquarelle, aivan ihana, vesi ja väri ei imeyty liian nopesti niin pysty väriä levittämään helposti, eikä tarvitse kiirehtiä ;)) Kuva koristeltu glitterillä, jota lisäsin ihan reilustu ;)
Tähän lyhdyyn leikkasin ikkunoita jokaiselle puolelle, tyttö istuu yhden päällä, ja toisen alla on hyvän joulun toivotus

2 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

Onpa kaunis:)
Hyvää joulua Sinulle!

maiju kirjoitti...

Kauniita lyhtyjä olet tehnyt ;)