22. joulukuuta 2010

vielä yksi lyhty

Kuka olisi uskonut että jouluna voisi olla tälläinen kiire??? Menin tässä joku päivä nukkumaan vasta kello 2 yöllä. Mutta nyt on koti siivottu (toki jatkan vielä huomenna), kinkku paistettu (myös maisteltu ja hyyyyvää oli ;)), kaupassa käyty ja jääkappi on ihan täynnä kaikenlaisia herkkuja ;), piirakatkin paistoin tänään. Tykkään todella paljon riisi ja vehnäpiirakoista. Venäjällä tehdään myös vehnäpuuroa, meillä ainakin pydetään siitä, ja viime vuonna oli miettinyt mitähän mahtaa maistaa karjalanpiirakat vehnäpuurolla. Todella herkkullisia! Nam!!

Silloin viikonloppuna tein myös tämänkin lyhdyn joka on nyt parhaillaan matkalla kohti Saksaa ;). Toivottavasti se ilahduttaa Alinaa ;))
Tykkään juuri tästä lyhdystä valtavan paljon ;) (taas vaatimattomuus pyrki esille ;))
ihana Magnolian tyttö, todella hauskasti istuu joulukuusenkoristeen päällä. Väritin distress inkin musteella.
lähikuvassa tytöllä on hassu iso pää ;)). kuva on koristeltu glitteriliimalla
kuvan alle jäi ihme tyhjä paikka ja meni jonkun aika ennen kuin keksinyt mitä laittaisin sinne. No tottahan toki lahjan ;). Liimasin pienen pätkän kuusenoksaa (en enää edes muista mistä se on minulle tullut, mutta todella pitkään se oli askartelutarvikelaatikossa) ja viereen joululahja, tyttöhän ihan selvästi kiipeilyt joulukuusen päälle ja jäi kiikumaan yhden pallon päällä ;)
toiselle puolelle laitoin joulutervehdyksen.
lyhdyn yläosan koristelin lahjanauhalla, joka tuli ostettu Lidlistä. Niin myös tähän lyhtyyn tuli tehtyä kahvan josta saa yläosan nostettu pois

siinä on rautalangasta tehty kahva, pujotin sinne helmet ja kulkuset. koristelin myös rusetilla.

kiitos kun piipahdit ;))

Svetlana

Ei kommentteja: