6. syyskuuta 2011

Lapsuuden joulu..

Pitkästä aikaa blogipäivityksiä ;))
Kortti on tehty jo viikko sitten, en vaan millään saanut ajatuksia siihen malliin että istahtaisin koneen ääreen ja laittaisin kuvat tänne... Osallistun tällä kortilla ScrapMagia blogin haasteeseen - lapsuus, lapsuus ;)
Ajatus lähti siitä että eikö jo korkea aikaa jatkaa tekemään joulukortteja. Olinko saanut tehty jo ainakin 5, eihän se riittää alkuunkaan
Rekvisiittana Lukan auto, joka on saatu Petroskoissa mummolta ja ukilta. Sen etupyörät liikkuvat ylös ja alas ja valot vilkku, onneksi se ei sentään äännittelee ;)), siis aivan ihana lelu ;))) ja tärkeätä tietty että poika tykkää siitä valtavan paljon (ja kun iso veikka on eskarissa silloin pikku neiti M leikki sillä ;)))

Эту открытку сделала уже как минимум неделю назад, но никак не получалось выставить её в блоге, а сегодня заметила что она подходит к заданию блога СкрапМагия - детство, детство. Сфотографировала её на фоне Лукушкиной машины,которую ему подарили бабушка с дедушкой когда мы были у них в гостях в Петрозаводске ;))
ja takaisin korttiin ;)
kuvassa on aivan ihastuttava Magnolian leimasin. Sain taas kerran jonkinlaisen Magnoliakuumeen ;)), tykkään kuvista taas niin paljon ;). Todella suloinen tyttö ;)). Väritin PrismaColor kynillä, stumppeilla ja öljyllä.
Весной мне почему-то поднодоела Тильда, а сейчас опять очень нра ;)). Да у неё нет рта и носика, но всё равно она такая милая. Расскрашивала ПрисмаКолор восковыми карандашами, с помощью льняного масла (дословный перевод ;))
Halusin tähän korttin ison kukan. Pitkään en saanut sitä "istumaan" siihen minne olen suunnittellut ja kaiken lisäksi isohko timanki oli aivan liian suuri siihen, näytti liian raskaalta, mutta niin sopiva värinen ;)). niin päätin liimata timangin päälle vielä pienempiä timankejä ;))), siitä tuli tuollainen kärpässieni kukka ;)
Во такой большой цветок-мухомор у меня получился. Очень хотелось чтобы в этой открытке были большой цветок и широкое кружево. Достаточно долго не могла этот цветок вписать именно в этом месте, к тому же большой бриллиантик очень подходил по цвету,но был очень громозк и тяжёл. Наклеила более маленькие -бриллиантики блестючки сверху и по крайней мере на мой взгляд цветок замечательно вписался ;))
innostuin pitkästä aikaa käyttää pitsejä, eikä pelkkää ohuita nauhoja. Tosin tässä kortissa on molempia. Ohut violetti nauha on pujotettu ;). Koristelin pitsit myös helmipuolikkailla..
Вот оно кружево, в которое вплела ещё к тому же тоненькую фиолетовую ленточку и украсила половинками жемчуга
kortti sisältä. Samanlaiset paperit kuin etusivulla. Mustan paperin reuna leikattu Martha Stewartin lävistäjällä.
Открытка внутри
Tälläisellä tällä kertaa. Такая открытка в этот раз.

Kiitos kun piipahdit! Спасибо, что зашли!

Svetlana

2 kommenttia:

Granne kirjoitti...

Oi miten kaunis, "kärpässienikukkanan" todella loistaa ja tuo nauhayhdistelmä on aivan ylellisen näköinen, :). Vai on Mankku kuume taas iskemässä, no naapuriin tulollaan pari uutta, ;=)

Svetlana kirjoitti...

Kiitos Sari!