16. lokakuuta 2011

Jouluinen tunnelma

Tervehdys!!
Доброго времени суток!
Kiitos teille ihanaisille jotka laittoitte aivan ihanat tunnustukset. En nyt millään jaksanut päivittää blogia, eikä toden totta paljon ehtinyt askarrellakaan. Mutta Joulu pikku-hiljaa on tulossa niin on jo ihan pakko jatka joulukorttien teko.
В последнее время совеpшенно не было возможности посидеть спокойно за своими разукрашками-открытками. Но поскольку Рождество приближается  очень и очень быстро надо было взять себя за ум и продолжить делать рождественские открытки. С этой открыткой участвую в челлендже блога Скрап Фантазии
Tällä kortilla osallistun Scrap-fantasy blogin haasteesen
luonnoksen mukaan tehty, valitettavasti en millään saa ladattua kuva tänne, joka kertaa tule ilmoitus virheestä, mutta se on kuitenkin nähtävissä tämän linkin takana
К сожалению никак не получается добавить картинку со скетчем уже три раза выдало ошибку, попробую немного попозже, но скетч можно увидеть пройдя по этой ссылке

teline kortin päätin tehdä tämän kuvan kanssa  ;)) - tykkään jotenkin niin paljon tuosta mallista. Kuvana kaksi Magnolia leimasinta Tilda ja takka tausta.
Использованы две разные картинки Магнолии: Тильда и камин
koristelin tällä kertaa hopean värisellä rautalangalla (35mm) ja valkoisilla helmillä, muutama kirsikka kukka ja ruusuja myös eksyivät mukaan ;))
В этот раз решила использовать металлическую проволоку (размер 35мм) и белый жемчуг, украсила цветами вишни и розочками
tämä on minusta paras kuva näistä kaikista ( ymmärrän ja näen itsekin että kuvat ovat aika kehnoja kun kuvattu ihan äsken eikä mistään päivävalosta tule kysymystäkään), värit ovat hyvin kirkkaat ja hyvin lähellä siitä miten ovat livenä kortissa.
На этой фотографии очень точно предаются цвета практически также ярко как и в самой открытке в действительности (фотографии получились очень далёкими oт идеала, всё фотографировалось вечером когда хорошего света уже нет)
Kiitos kun piipahdit!!!!
Спасибо что зашли!!
Mukava sunnuntai-iltaa teille kaikille ihanaisille!!
Приятного воскресного вечера!!

Svetlana

1 kommentti:

Granne kirjoitti...

Onpa hieno, upea tuo rengas ja niin ihana väritys, erityisesti tykkään paidasta ja takan tulesta, kauniit.