2. maaliskuuta 2012

Väsynyt Pääsiäspupu ;)))

Heti perään toinen pääsiäiskortti ;). Tällä kertaa Lauran korttihaasteen teemalla: Yhdistä kaksi kuviota ja Paint your world haasteblogin: Eläimet. Yhdistettyinä nämä kaksi haastetta tuli tällainen kortti:

Соединила два разных задания челлендж блогa Лауры тема: такие разные рисунки и в блоге Paint your world: животные, у меня получилась вот такая открытка на Пасху:
Joka vuosi maailman lapset Pääsiäisenä etsiskelevät pitkin pihaa  Pääsiäispuupun piilottamia suklaamunia (no ei tietenkään Suomessa, meillä on silloin vielä aika reilusti lunta, mutta ymmärtäväinen Pääsiäispupu piilottaa suklaamunia sisälle ja joskus unohtelee niitä jääkaappiin, ups ;))). Ja joka vuosi lapset toivovat näkevänsä Pääsiäispupua ;). Tällä on yksi sellainen, joka on niin väsynyt että nukahti suoraan koriin ;))).

Ihana supersuloinen pupu on House Mousen leimakuva (taasen kerran suuret kiitokset Sarille ;)), väritetty PrismaColor vahakynillä, stumppit ja öljyä apuna käyttäen. Ruoho leikattu Martha Stewartin reunalävistäjällä

Каждый год дети по всему миру ищут во дворе для них оставленные шоколадные яйца (к сожалению на пасху у нас ещё слишком много снега) и зайчик оставляет шоколадные яйца внутри дома ( иногда забывая их в холодильнике ;)). И каждый год детишки надеются увидеть Пасхального зайчика. Вот на этой открытке один такой зайчик, который настолько устал что уснул прямо в корзинке ;))


Симпатяга зайчик раскрашен ПрисмаКолор восковыми карандашами. Травка вырезана дыроколом от марты Стюарт
Siinä parhaaten näkyvissä ne erilaiset kuviot ;)). Taustapaperissa on kuvana isot pyöreät pilvet ja puhalluskukat, pupukuvan alla on raidallinen paperi, keltainen tagi on pallokuvioinen ja perhosissakin on pienet ruskeat pallukat ;)))

Siinä on toinen perhonen. Perhoset stanssatu Magnolian stanssilla ja lehdet Marianne Designe stanssilla, iahnia molemmat ;))

Бабочки - вырубки ножами от Магнолии, листочки от Марианне Дизайн
Ja nyt lasten kanssa pihalle ;))
Mukavaa viikonloppua!!! Kiitos kun kurkkasit!

Теперь мы с детёнышами на улицу ;))
приятных вам всем выходных! Спасибо что заглянули!

7 kommenttia:

O'Shelli kirjoitti...

Очень милый пасхальный заяц :-)
Спасибо за участие в задании блога Paint your world.

Murmeli I Marmattaja kirjoitti...

Очень красивая открытка и очень söötti pupujussi.

Mukavaa, että täällä voi ihastelun lomassa harjoitella vähän venäjää :) Jipii!

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Спасибо, мне очень приятно ;))!

Meku kirjoitti...

Oi että miten suloinen pupu! Tämä kortti on aivan ihana :)

Sanna Saksija kirjoitti...

Söpö kortti ja paljon ihania stanssattuja yksityiskohtia. Kiitos osallistumisestasi Lauran korttihaasteeseen!

Puuhis kirjoitti...

Kiva kortti!

Dol4i kirjoitti...

Какой милый зайчик))) Спасибо за участие в задании блога Paint your world.