1. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen pääsiäiskortti

Tämän vuoden ensimmäinen pääsiäiskortti ;)
Kortin tein Magnolia haasten blogin tämän viikon haasteseen: Inspiroitu DT töistä. Itse sain inspiration Kaijan töistä, hän käytti pääsiäiskorissa niin kauniisti pinkki sävyiset koristeet ;)))
Niin, aivan kortista piti tulla aika pinkki, mutta sitten kun lisäilin koristeet se muuttui aika lailla ;)
Taas kasailin kortin käyttäen paperisilppuja ;). Eilen tuli mieleen että kuin kirjoitan että kasailen kortit paperisilppuista tuleeko kuvitelma että käytän pienen pienet paperisuikaleet ;)), on miulla toki niitäkin mutta silppulaatikossani on todella paljon melko isoja papereita. Kun skräppään lasten valokuvia talteen käytän 3-4 isoa paperiarkkia ja vain yksi kokonaan, siitä siis jääpi isompia ja pienempiä paprusilppuja ;))) Niitä on joskus hauskaa käyttää korteilussa ja tulee vielä sellainen säästäväinen olo ;))) No vitsi-vitsi ;)

Suloinen pikku pupu Tilda istuu munien päällä ja toivottaa Munaisaa Pääsiäistä ;)). Väritetty PrismaColor kynillä
Tausta paperi on Fancy Pantsin Sweet springs, muista papereista ei ole tietoa ;))
Voi miten kovasti tykkään tuosta Marianne Designe lehtistanssista. Vain kerran olen nähnyt sen myynnissä Paperinauhassa, mutta jostain ihme syystä en ostanut silloin, suuret kiitokset Sarille, hän tilasi sen minulle jostain britti kaupasta. Eli nyt ne ovat varmaan melko jokaisessa kortissa, tai joka toisessa ;))))
Kiitos kun piipahdit!!!

4 kommenttia:

Kemppis kirjoitti...

Aivan upea pääsiäiskortti.

Tankku kirjoitti...

Ihastuttava kortti! Ja tosi nätti tuo lehtistanssi!

Taija kirjoitti...

Suloisen kortin olet tehnyt! En ole aiemmin tuota lehtistanssia nähnyt, mutta jos vastaan tulee, täytynee harkita hankkimista :) Kiitos vinkistä.

SannaS kirjoitti...

tosi ihana kortti!! =)