29. helmikuuta 2012

Time to celebrate

Viikon verran en värittänyt kuvia ja heti huomasin ettei stumpit eivät pysyneet tukevasti kädessä, pitänee harjoitella vähän enemmän ;)))
Haasteblogissa Nashe hobby (venäjäksi se tarkoittaa - meidän harrastus ;)) on menossa haaste nro 21 luonnoksella. Käänsin luonnoksen ylösalaisin ;)
Oli tarkoitus osallistua tällä kortilla myös Lauran korttihaasteeseen jossa on nyt menossa hauska haaste: pitää yhdistä kaksi erilaista kuvioita. Tässä kortissa se on raita ja paperipitsi nauha leikatti pilkkullisesta paperista. Joka on niin vaalea että ne pilkut huomaa vain surennuslasia käyttäen ;))). No onpa syy tehdä uusi kortti ;))))

В челлендж блоге Наше хобби  идёт задание по очень интересному скетчу . Вот такая поздравительная открытка у меня получилась:
Tämän suloisen pupun kuvan sain naapurista, Kiitokset Sari!!! Kuva on todella suloinen!! Väritin sen PrismaColor vahakynillä, stumpit ja öljyä kayttäen.

Оттиск штампа раскрашивала ПрисмаКолор восковыми карандашами с помощью бумажных палочек и масла
Kortissa käytetyt paperit pelastettu paperisilppulaatikosta ;). Se oli aika hauska laittaa ne sikinsokin päällekkäin ;)). 

Вся бумага, которую я использовала для открытки спасена из ящика с обрезками, понравилось клеить бумагу внахлёст одну на другую. Только вот цвет настолько насыщен, что не получилось ничем "разбавить" ;)))
Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!!!

Приятного вечера!!!

1 kommentti:

БаНдИтКа kirjoitti...

Здорово как!Какой летящий зай)))))
Спасибо большое,что ваша работа по нашему скетчу!
С ув. Вика:)
Наше Хобби