31. maaliskuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 4/4

Hei kaikki!
Nyt olis tämän rinkin viimeinen kortti. Tällä kertaa materiaali kuori lähettä Elina - Khrestel. Upeat materiaalit taas kerran, upea runsas kuori, kiitos myös siitä että lähetit digikuvan. Kun omia ei ole vielä ollenkaan ;)
Jonkun aikaan jo haaveilen siirtyväni digileimasimien maailmaan ;)), houkuttaa eniten se että kuvia on todella paljon niin kuin ilmaisia (freebie) että maksullisia. Niitä kuvia ladataan omalle konelle ja printataan - ei tarvita erillista leimasinta, palikka eikä mustetta. Vaan printteri ja melko paksua paperia 200-250g/m2, muuten ei kuva kunnolla saa väritettyä. Vesiväreilla ja musteella on vähän haastaava värittää mutta tusseille ja kynille jos käyttää öljyä levittämiseen se on eriittäin hyvää. Lisäksi todella iso plussa digileimasimissä että nitä voi pienentää tai suurentaa (tosin pitää osata käyttää joku photoshop tyypistä ohjelmaa ;)) ja myös siihen voipi lisätä tausta ym ym..
Eilen kun väritin kuvan valmiiksi ajattelin että tällä kertaa PAKKO muistaa kuvata tulleet materiaalit, seuraavan kerran muistin sen kun kuvasin valmiin kortin, eli taas kerran unohdin ;)), toivottavasti joku tytöistä muistaa ;))
aika hauskaa toi kanaemon kuva ;))
Aloitin värittämään kuvan kuivapastellikyneillä, ja jatkoin eilen saatuja Prismacolor öljypohjaisilla kynillä. Niistä jo puhuin jonkin aikaa kaikille ketkä vain jaksoi kuunnella, ehkä nyt tästä lähtien puhun entistä ENEMMÄN, tykkään niistä valtavan paljon, nyt vain pitää löytyä mistä voisin tilata niitä LISÄÄ ;)). Kynissä on todella vahva väripigmentti, minusta on jopa vahvempi kuin inktenseillä..

Kanaemon halusin värittää hyvin muhkeäksi ;)), se on niin ihana, ja sillä on todella tyytyväinen ilme, hih


pääsiäistervehdys
kun tervehdyksessä lukee "munaista pääsiäistä" kortissa pakko olla muna panapoikien lisäksi ;)), korostin sen vihreillä lehtioksilla ja timangeilla, jotka kaikki oli valmiiksi leikattuja

kortti sisällä
ja takaa
surullista kun nyt tämä rinki on päättynyt. Kaunis kiitos teille Sari, Riikka ja Elina että lähditte mukaan! Ihania materiaalikuoret olitte lähettäneet, niistä oli hauskaa tehdä kortit!

Käykkä kurkkaamassa heidän ihania kortteja näistä materiaaleista (bloginimen takana on linkki, eli KLIK ;)):

Sari - Granne
Riikka - Säihkyä korttiin
Elina - Khrestel

Seuraava kortit samoista materiaaleista rinki on jo alkanut ja tarvikkeet lähetetty ;)) Nähdään!!

Svetlana

Ei kommentteja: