24. maaliskuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista rinki

Edellinen rinki ensi viikkona jo ohi, se harmittaa niin paljon että laitan tänne pienen huudon ;)) haluaako kukaan osallistua sellaiseen, tällä kertaa leimakuvasta ei ole väliä kunhan itse pidät siitä ja tarvikkeet joista saa kortin aikaseksi ;)). Itse tykkään tästä "leikistä" valtavan paljon ja saan paljon inspiraatiota kun joka viikko saa yllätyspostia ;), no siis odotettua yllätystä, ja joskus tarvikkeet ovat niin erilaisia kuin itse käytän että on sitten oikea haaste ;))). Säännöt ovat samanlaisia kuin edellisessakin:

"Säännöt lyhyesti: 

Neljä kortteilija, jokainen vuorollaan lähettää kaikille samanlaisen materiaalikuoren ja tottakai kasaa myös itselle samanlaisen josta hän ehdottaa tehdä kortin. Kuoresta pitäisi löytyä vähintään kaksi samanlaista leimakuvaa, paperit, nauhat, kukat, napit yms koristeet. Saaduista paperista saa stanssatta, leikata, lävistää ym ihan miten itse haluaa, ja jos niin käy että joku koriste mielestäsi "puuttuu" (siis omasta tarvikevarastosta löytyisi nappi, pikku kukka tai muu pikku koriste mitä haluaisit käyttää korttiin) niin ei oteta sääntöjen rikkomisena ;)) Ajatus pitää hauskaa, saada mahdollisesti kadonneen inspiraation ja mahdollisuus tehdä kortin erilaisista tarvikkeista kuin löytyy omasta varastosta.
Tarkoitus tehdä korti saaduista materiaaleista omasta tarvikevarastosta vain korttipohja. Jos tarvikkeita jää yli mitään ei tarvitse palauttaa ;). 
Kuoret lähetetään viimeistään perjantaina, mielellään niin että maanantaina olisivat jo postilaatikoissa. Viikossa pitäisi tehdä saaduista materiaaleista kortin ja julkaista sen blogissa."


Laita viesti kommenteissa niin saadaan lista osallistujista ;)


1. minä
2. Kirsi
3. Sari
4. Mervi
 
Aurinkoista päivää kaikille!


Svetlana

5 kommenttia:

khrestel kirjoitti...

Jos jatkat tämän ringin jälkeen vielä kolmanteen, olen innokas osallistumaan. Seuraavat kolme viikkoa menevät kuitenkin niin tiukasti muuton ja pienen remontin merkeissä, että tämä rinki jää minulta väliin :(

Pipertäjä kirjoitti...

No, minähän tulen mukaan, meinasin jo oman ringin laittaa, kun aina myöhästyin kaikista. :) Mutta mukana siis! :)

Sari kirjoitti...

Ja minä tahdon leikkiä myös

Svetlana kirjoitti...

Kiva-kiva, kohta siis saadaan rinkin täyteen ;)). Kirsi laittaisitko ystävällisesti oman osoiten minulle s-postitse: svetan.posti@pp.inet.fi

Mervi kirjoitti...

No minä tulen, lähetän postia;-))m