25. maaliskuuta 2011

Pienelle Prinsessalle

Moikkamoi!
Tänään on taas ehditty tehdä yksi kortti ;), parin viikon aikana yritin saada ajatukset sen verran kasaan että ehtisin tehdä vauvaonnittelukortin.
en yhtään tiedä tämän korttipohjan nimeä, huomasin muutamassa blogissa ja halusin jo jonkun aikaa kokeilla. helppo kuin mikä. Jos otat valmiin korttipohjan ja teet pari ylimääräistä nuuttausta. Se on siinä. Yritän kuvata vielä tarkemmin ohjeet ;)
eri valaistuksessa, kortti on ihan erisävyinen ;))
tämän Mo Manningin pikku keijun leimasimen ostin jo jonkun aikaa sitten Villakeijusta. Nyt kuva pääsi ihan kortille asti ;)). Mo Manningin kuvat ovat minun ykkössuosikkeja, aivan ihania kuvia, ilo värittää kun on niin paljon yksityiskohtia ;)). 
Tänään sain postitse minun ensimmäiset koh-i-noor soft pastelli kynät - gioconda. En ole kyllästynyt inkteseen ;)), mutta olen jo jonkun aikaa etsinyt kyniä jossa olisi kauniimpi "ihoväri". Nyt tykkään todella paljon lopputuloksesta. Hahmon kasvot ovat kauniin väriset, ainakin minun mielestä ;). Kuivapastellikyniäkin levitetään stumpeilla mutta ei ole pakollista käyttää öljyä, ne leviävät muutenkin erittäin hyvin.. Tämä kuva väritetty osittain kuivapastellikyneillä ja osittain inktenseillä.
kortti tein vauvaonnitteluksi mutta valitsinkin kuvan jossa "vauva" on jo aika iso, tämän helminauhan takana paperi paljastaa kuitenkin kortin aiheen, siellä on teksti mm litlle one ;)). 
molemmissa taustapapereissa on aika paljon glitteriä, koristeena käytin kauniin persikkavärisen helminauhan joka ei oikein mahtunut pääsiäiskortiin Riikan tarvikekuoresta (kortit samoista materiaaleista), silloinkin jo ajattelin että laittaisin johonkin tyttömäiseen kortiin. nyt se on tehty - värikäs tyttömäinen bling-bling kortti ;))
löytyi paikka nauhalle ja rusetille sekä kauniille koriste kruunulle "Prinsess",                                   pienelle keijukais prinsessalle
tässä kuvassa on kortti takana, mutta kun tällä kertaa kirjoitin pienen onnittelun enkä leimannut värssyjä, päätin että en näytäkään sitä ;)), vain pikkasen näytän että koristelin kortin takaakin
Nyt vielä paljastan kenelle tämä kortti lähtee, ihanalle Suville, pari viikkoa sitten heidän perheeseen tuli pieni prinsessa, sain Suvilta todella kauniin 3D kortin jossa hän kertoi että sai tytön ja laitoi myös strateegiset mitat ;). Iso kiitos sinulle, minusta on aina uskomattoman mukava saada itse tehtyjä kortteja. ne kivasti piristävät päivää, säilytän kaikki ja aina välillä ihailen niitä ;), olin todella otettu kun sain tiedon henkilökohtaisesti ;), kyllähän tuli kyyneleet silmiin..

 Sunnuntaina täällä Ylämyllyllä on askartelutapaaminen, olisin todella iloinen jos mahdollisimman moni pääsisi paikalle, aina on kiva tutustua uusiin ihmisiin ja tietysti tavata jo tuttuja kasvoja ;)).

 Nähdään siellä ja/tai täällä ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Svetlana

Ei kommentteja: