24. marraskuuta 2010

joulujuhlat lähestyy...

Oli ihan pakko kokeilla tuolaisen erikoisen kortin, korttipohjan ohje löytyy tästä. hiukkaan mutkikas ;)
itse tykkään lopputuloksesta todella paljon. vaikka paperi on vaaleasininen ja melko kylmän sävyinen, kortti on kuitenkin aika lämmin ja ehkä jopa hempeä ;)
sivulta katsottuna se näyttä tältä:
Ihana Lilly of the valleyn kuva. Todella söpö kuva, sen sain vaihdossa, omia ei valitettavasti ole vielä kovin paljon, tasan tarkkaan yksi ;))
Oli todella hauskaa värittää, vaikka väritettävää ei ollutkaan kovin paljon ;)
sellainen hauskaa porukka keräntynyt joulukuusen ääreen. jotenkin minusta tuntuu että kortista tuli ihan kuin kuva ikkunasta katsoen. kaverit lähtivät jouluaattona koristelemaan joulukuusta, laitoivat jo jouluvalot oksille ja seuraavaksi laittavat punaisia koristeita.
Kaunis talvinen maisema siellä takana ;)
kuvaan on lisätty glitteriä ja ihan reilusti ;), reunoillakin on valkoista glitteriä ihan kuin valkoista kiiltävää lunta
Halusin vielä jotenkin korostaa jouluisen tunnelman. laitoin eteen 3D tarroja, "roikkumaan" nauhoista, ihan kuin joulukoristeita ikkunalla
Tälää kortilla osallistun p*skarteluhaasteeseen, jossa tällä kertaa tehtävänä olisi RUUDUT, pitkän yritin lisätä korttin jotakin jossa olisi edes jonkinlaista ruutukuviota ja kun kortti oli jo melkein valmis huomasin että siinä on rusetti jossa on ruutuja ;) toivottavasti se riittää osallistumiseen.

Mukavaa iltaa!

Terv, Svetlana

7 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

Voi kun suloinen. Minäkin ihastelin tätä korttimallia ja ajattelin siitä kortin tehdäkin, kunhan aivot on sopivassa vireessä. :)

Niina kirjoitti...

Todella suloinen kortti.

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti .)
Kaunis tunnelma!

Svetlana kirjoitti...

voi, kaunis kiitos kaikille kommenteistanne ;). mukavaaa ;)))

Rymyrinsessa kirjoitti...

aivan IHANA!

meiju151 kirjoitti...

Ihana kortti!

Toukoleeni kirjoitti...

Kaunis kortti. Mä kokeilin myös kerran tuota taittelua, mutta kartonki oli turhan ohut..