13. marraskuuta 2010

Sinisella eteenpäin

Ensimmäinen: IHANA BALLERINA
Tämän kortin tein tilauksessa ja se menee asumaan mukavan naisen luokse, joka täyttää 30 vuotta ja odottaa 5. lastaan ;). Kun sain tilauksen ja pyysin vähän tietoa saajasta, minulle tuli mieleen ÄITI joka touhuilee päivät pitkät lasten kanssa, selvittää ongelmat tanssien, laulaen - ihan käden käänteessä ;)).

Toiveena oli myös jotain sinista ja erikoismuotoista ;). Tein sen tämän muotoiseksi kun halusin mahdollisimman paljon kaikkea juhlaan liittyvää - kukat, kakut, kynttilät, ja tottakai onnittelut ;)
Tämä on avain ihana paperi, todella iloinen ja juhlikas. Pieni paljastus ;): tein kortin jo melkein valmiiksi, korttipohja oli jo tehty, paperit ( söpöt vaalean siniset kukkakuvioiset Basik Greyn paperit) leikattu ja liimattu ja yhtäkkiä ymmärsin että siitä ei tule sellaista korttia mitä olin kuvittellut ja sunnittellut ja ... eikun kaikki uusiksi ;))
Miten synttärijuhlat ilman kakkua ja limpaa??? Myös kynttilät kakussa antavat kivasti tunnelmaa..
Myös korttiin laitoin kaksi kukkaasetelmaa. yksi on kuvan yläpuolella

toinen kuvan alapuolella. Siitä nousee minun niin suosima "kristallipuu", tosin tällä kertaa se on sellainen hopea kihara jossa on hauskoja sinisia kukkahelmiä
lähempää

Tähän kortin väritin Ballerina Tilda Magnolian leimasimen, se on niin ihana kuva, jotenkin vain niin söpö. Väritin kuvan Distress ink musteella. Nyt kun alkaa olla jo paljon sävyjä tykkään värittää musteella entistä enemmän ;)

taustan vaalean sinisella chalkeilla pilvien reunoja, tyttö ihan leijuu pilvissä ;), eihän sellaisella tytöllä voi olla huonoja päiviä tai muutenkaan mitään epämukavaa, kaikki on helppo, nopea ja kiiiiva, edes sen päivän ;)). Aika reilusti laitoin myös kuivaa glitteria kuvaan, se loistaa ;)


vielä yksi kuva tästä kortista


Svetlana

Ei kommentteja: