13. marraskuuta 2010

Rakkaalle iskälle

Toinen tänään tehty kortti, todella tärkeä, tehty meidän rakkaalle iskälle, ei vain valitettavasti pitkään ehtinyt olla piilossa, paljastui melkein heti kun pääsin kotiin ;)
Kalastusaiheena, vaikka meidän iskä ei oikein kalasta, mutta tykkää veneillä. Tällä viikolla saapui uusi erä kuvioleimasimia Pietarilaiselta Scrapclubilta. Ihania!!! Eilen jo ehdin laittaa kaupan hyllyille muutaman leimasimen ja huomenna jatkan ;). Tämä on yksi niistä, tykästyin siihen ihan heti, poika istuu veneessä, mitään ei näyttää lupaavalta jopa kalatkin kiusaa ;), niin poika vaipui ajatuksiin, entäs koira, niin ahkerasti yrittää auttaa, kieli ulkona ;))
Väritys Distress ink musteella, pilvet taustalla chalkeilla

taustalla kuviopaperi - aaltoja ja todella paljon kaloja, mutta eihän se meidän pikku kalastaja huomaa, kun on niin kovasti ajatuksissa ;). Mistä se voipi niin kovasti ajatella? Vaikkapa isommasta veneestä, matkustamisesta vaiko ihan aarteista? Toisessa tausta paperessa kuviot venestä, piirustuksista ja ihanista simpukoista ja merentähdistä ;)
Leikkasin myös samasta paperista tähden ja simpukan irti ja nosti sen 3D kohotarroilla
alustan koristelin kilpileimakuvalla, johon merkasin myös tämän vuoden isänpäivän päivänmäärän ja tietty isälle ;)
Iloista isänpäivää!

Svetlana

5 kommenttia:

monkey kirjoitti...

очень красиов раскрашен рыбачёк (:

Saron kirjoitti...

IHANA kortti!! Ja kerrassaan ihana tuo leimakuva!!!

Svetlana kirjoitti...

Spasibo Monkey! Ochen' prijatna pohvala ot vas ;)

Svetlana kirjoitti...

Ensimmäisen kerran sain kehuja kuvan värityksestä sen kuvan suunnittelijalta ja piirtäjältä ;) Ihana fiilis ;)))))

Svetlana kirjoitti...

Kiitos Saron! Todella mukava ;) Itsekin tykkään todella paljon tuosta kuvasta ja muutenkin tän piirtäjän kuvista, söpöjä ;))