3. marraskuuta 2010

Lumikki blondina

Tänään pääsin vähäksi aikaa pois kotoa ja tässä on lopputulos ;), puolitoista tunttia käytetty taas korttiaskarteluun. Kiva-kiva ;)
Tällä kerta osallistun tähän haasteeseen Magnolia haasteblogista
Minä muistan että tarinassa Lumikkilla on ihan musta tukka, mutta ei jokaisella sellaista ole, lisäksi kortti on tehty tytölle joka on aika blondi ;). Siitä sitten ajattellen väritin Lumikille aika vaaleat kutrit, minusta söpö sitä tuli ;)
Magnolia leimasinta olin taas käyttänyt, on ostettu jo jokunen jota ei vielä ehditty saada kortille asti, mutta hilja se hyvää tule, ainakin toivottavasti, itse kun olen todella hidas kortien teossa- helposti menee muutamakin tunttia pelkkä värittellyssä. Kuvan väritin Denvertin inctense kynillä ja Distress ink musteella. Muuten, meidän kauppaan pitäisi nyt loppuviikosta saapua ensimmäinen erä Distress ink täyttöpulloja ;) Teretuloa!

Ruusut, ruusunnuppuja , kirsikankukkia
ja
haasteen luonnoksessa oikeapuolisella yläkulmassa pitäisi olla teksti, kun olin  käyttänyt kortissa paperia jossa lukee "Happy Birthday", päätin laittaa sinne numerot, tyttö täyttää 10v, mutta en halunnut siitä kovin värikästä vaikka muuten tässä kortissa värejä löytyy ;) Numerot ovat aika vaalean vihreitä
Nyt kone ei annakaan ladata enempä kuvia :(

Svetlana

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Ihana kortti!! Kaunis ja suloinen kokonaisuus!! =)

Svetlana kirjoitti...

Kiitos! ;)

Jeenni kirjoitti...

Kaunis kortti, jossa ihanat kukkarykelmät!!

Minnamanna kirjoitti...

Suloinen kortti!
Ja kukkarykelmät on kyllä todella kauniita.
Hyvin sopii Lumikille vaalea tukka :)