7. toukokuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 2/4

Ja heti seuraava postaus ;))
Toisessa ringissä oli Elinan vuoro lähettää matskut ;)). Häneltäkin tuli todella runsas hauska kuori ;)) Oikein pinkki ,)). Siinä oli mahdollisuus valittaa kahdesta erilaisesta leimakuvasta. Päätin tästäkin kuoresta ottaa haasteen vastaan ja ottaa sellaisen kuvan josta en vielä kertaakaan tehnyt korttia ;))). Hmmmm, mitähän mahtanut tulla siitä???
monesti olen ajatellut että haluaisin kokeilla ATC- tai vintage kortin tekoa. Ei tietenkään tämä ole kumpaakaan mutta pikkasen sinnepäin yritin tähdätä ;))). En oikein usko että onnistuin, mutta oli todella hauskaa kokeilla. Nyt tiedän ihan varmasti että vaikka sen tyyppiset kortit ovat todella kauniita ja ihania se ei ole ihan minua ;)))))
Iiiiiihana pariskunta, voi mikä katse, entäs miehen kiihkeä suudelma olkapäälle ;))
ajattelin että tämä kortti kävisi vaikka hääkortista ;))
suloiset pinkkit dropsit. laitoin niitä kortin kulmista kuvaan päin ihan kuin keskittämään katse kuvaan - nuoripari on pääroolissa ;))))
iiiso pinkki perhoskuvionen rusetti, tuo minun mielestä kuin juhlallisuutta ja herkyyttä tähän kortiin. Keskellä on iso vihreää smaragdi ;))
kortti takaa. kun tein tämän kortin juuri tässä kohti neiti Marina tuli kotiin ja matskut alkoivat kadota pöydästä sellaista vauhtia etten ehtinyt tehdä paljon mitään ;))) Eli kortti on koristeltu takaa mutta nimikkoleima puuttuu tästäkin kortista (jos et huomannut puuttuu se surukortista myös). Enkä ehtinyt koristella korttia sisältäkään ...
Tässäkin ringissä olen viimeisenä ;)), eli suorat linkit ihaniin korteihin näistä matskuista

Kirsi - Pipertäjä

Elina - Khrestel

Manna - Minnamannan maailma

Huomenna on äitienpäivää ;)))

Svetlana


2 kommenttia:

Pipertäjä kirjoitti...

Onpas juhlava kortti! :) Kauniin kortin olet materiaaleista tehnyt.

Minnamanna kirjoitti...

Ihanan erilainen kortti, tosi kaunis!
Perjantaina laitoin postia, joten kohta pääset tämän ringin viimeisen kortin kimppuun :)
Kiitos ringin järjestämisestä, tämän on ollut huikean inspiroivaa!