22. toukokuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 4/4

Hyvää iltaa teille kaikille! Vai luetko vasta aamulla? No silloin huomenta ;)) Viime aikoina aika ei riittänyt sitten mihinkään ja monet asiat hoidankin ihan viime tipassa. 
Tämä rinki on lähestynyt loppua.. Kiitos teille että tulitte mukaan, minun mielestä rinki oli onnistunut, joka kerta tuli oikein hauskat materiaalit. Tällä viikolla oli Kirsin vuoro lähettää matskuja. Tykkään todella paljon Kraft Kimmien leimasimista ;)) - kivoja hahmoja, joista oikein pursuaa huumoria ;))). 
Kun sain kuoren ensin ajattelin korttia mutta sitten tuli ajatus leikkiä matskuilla kunnolla ;)) ja kokeilla uutta leluani - lävistäjä CARLA CRAFT BINDING SYSTEM joka tekee sellaisia reikiä, tekemään kierrevihkoja. Osasinko selittää??? ;)) 
Eli päätinkin tarjotuista matskuista tehdä muisti-piirustus vihkon ;)) Söpölle tytölle joka asuu ihan naapurissa ;))))). Lisäksi laitoin rannekoruja - niitäkin oli todella hauskaa tehdä, varsinkin kun ensimmäiset kappaleet Marina otti omaan käyttöön ;)))
Vihko on kauniissa vaalean sinisissä sävyissä ;))
korut
Vihkosta vielä sellainen tarina että jos suunnittelee käyttävänsä jotain lävistäjää - ennen kuin liimaa paperiit yhteen kokeile mahtuuko ne sitten lävistettäviksi ;))) eipä mahtuneetkaan - ja kun joku vielä käytti paperit joita ei pysty korvaamaan piti keksiä joku ratkaisu ;)). Itse tykkään aika paljon että kuva on ylhäällä ja lävistetty osa alhaalla, kun piti lisätä sitten kartonki suikale joka pystyin lävistämään ;))

Aivan ihastuttava tyttö iltaleningissä - juhlat alkakoon!! ;)) Väritin kuvan Prismacolor kynillä öljyä ja stumppeja käyttin levittämiseen. Yritin mekon värittää mahdollisimman vaaleaksi, niin että vain varjostuksen olisivat vahvemman värisiä, kuitenkin niidenkin halusin pysyvän vaalean sinisinä..
totta, nyt sain sen ahaa elämyksen ja aloitin lisämään "koruja" korttien koristeluun. Sori - sen on minun lisäämä juttu. Katsoin kirjasta ohjeet korujen tekoon ja sellainen ohje jossa tehdään spiraalin kiinnitti huomion, heti halusin kokeilla, no minun heti se on aamulla taikka joskus jopa ensi viikkolla ;)), kuitenkin kokeilin ja tykkäsin lopputuloksesta, päätin lisätä sen kiinnitys kierteeseen, niin se pääsee liikkumaan vapaasti - kiiltää ja jonkin verran jopa kilisee ;)))))
Kauniit valkoiset ja siniset ruusut eivät millään suostuneet tulemaan etukanteen, tykkäsin niistä ja halusin koristella niillä- niin nekin suostuivat ;))) menemään kierteeseen josta tuli sitten aika kovasti koristeltu ;))). Kuitenkin kaikki liikku melko vapaasti eivätkä haittaa vihkon käyttöä
lisää ruusuja ja koru eri kulmasta
tästä kuvasta näkyy että ruusut liikkuvat ;) niihin kiinitin myös "princess" metallikoristeen joka oli kuoressa ;))
timantit laitettu ylänurkkaan
ja alanurkkaan ;)
vihko on auki. Stanssasin valkoisesta akvarelli paperista paikan johon laitoin onnittelut synttärisankarille. 
Vihkon ensimmäisessä sivussa sama leimakuva, niin sankkari pääsee itsekin värittämään sen ;))
seuraava sivu on ihan vain valkoista akvarellipaperia. Laitettu suttupaperiksi, taikka omille piirustuksille, taikka sen päivän tapahtumista milloin värittänyt kuvan - nämä oli vain minun ajatuksia ;))
lisää kuvia värittämiseen ;)
tähän tuli vielä minun nimikkoleima
ja vihko takaa
lähikuvat koruista
 Vielä kerran lämpimät onnittelut Noora -tytölle - toivottavasti tykkäät ;), yritin kovasti tehdä parhaani ;))))

Ja vielä linkit ihastuttavien korttiin näistä kauniista matskuista:

Kirsi - Pipertäjä

Sari - Granne

Tarja - Paulette


Toisenkin rinkin kortti on valmiina, mutta en millään jaksa enää kirjoittaa - silmät ei enää pysyy auki.. Huomenna postaus kortista ja kellosta ;))

Hyvää yötä! Kauniita unia, oman kullan kuvia  ;)!


Svetlana

4 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Sinä oletkin ihan kuningasajatuksen saanut materiaaleista! Mielettömän ihana vihko!

pipertäjä kirjoitti...

Jesh! Tää on loistava idis! Ihana toteutus.

Sari kirjoitti...

Noora oli niin otettu ja mielissään kirjastaan (ja pikkusisko kateellinen), nyt jo joka sivulla leima ja taitaa olla 4kpl jo väritettykin. Suurkiitokset! Mieluisia tuntui muutkin lahjat olevan, :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivän äärettömän kauniin vihon olet tehnyt! Korutkin tosi kauniit. Mut toi vihko...aah! Kaunis!!!
T:Eeku