23. toukokuuta 2011

You are spesial

Vielä yksi postaus töistä jota tein minun hyvälle ystävälle. Tästä kellosta puhuin aika paljon, keräsin voimiäkin aika pitkään ;))), idea oli ihan erilainen - siihen olin ostanut Kraft Kimmien leimasimia, mutta sitten kaikki muuttui... En halunnutkaan tehdä kellon uranaiselle joka osaa muuttautua tilanteen mukaisesti ja tosissaan osaa olla rakastava vaimo, ihana äiti ja todella ahkera työssä vaan myös ihanalle naiselle joka osaa olla nainen ;))). Hänellä on loistava kyky nauraa vaikeille tilanteille, monesti olen soittanut hänelle itku kurkussa ja puolen tunnin kuluttua nauroin ;)). Eli Alina tämä on sinulle ;))) 
Kuva on ihastuttava Mo Manningin. Rakastan Mo'n kuvien yksityiskohdista, ja ei pelkästään hahmoista vaan tilanteista ;))). Miten voi olla hymyilemättä tälle kuvalle - pieni tyttö nukahti ison koiran päälle ;))). Todella suloisia molemmat..
Tytöllä on aivan ihanat vaaleatkiharat ;)), pulleat posket, iiiiiihanat pulleat kädet, tykkään värittää sellaiset hahmot ;))
entäs täällä?? pulleat varpaat ja kynnet - joita väritin/lakkasin ;) kirkkaan pinkiksi ja laitoin vielä päälle samansävyistä kuivaa glitteria, kiiiiiltääää
voi miten rauhallinen ja samalla tyytyväinen ilme koiralla. Kaikki on kunnossa ja pikku emäntä on täällä. Miten kovasti luottavat toisinsa ;))
todella suloiset ;)
kuvan yläpuolella alkaa iso kukka niitty
jossa on paljon erikokoisia, erivärisiä kukkia ja ympäri lentelevät sudenkorennot - kesäidylli ;))
itse kello. Kellotaulun stanssasin Mariannen stanssilla hiekkapaperilla vahvistin kohokuvionti. Ympärin laitoin kuukausien nimet - riittää koko vuodeksi ;)) , ajatus oli kuvan rauhallisuus ja ympäri olevan kesän ilon ja lämmön jakaa koko vuodeksi..
kellon alapuolellekin lentänyt sudenkorento ;)).Kaikki kuukauden nimet ja keskellä oleva kiekkura koriste ovat siirtotarroja. nämät hattuneulatyyppiset koristelut ovat kylteinä - summer - kesä, 
ja enjoy - iloa. 
Fabulous ;))
vielä yksi kuva kellosta.
vielä pitäisi pikkasen korjata noi viisarit - ei ollut ihan kohdalla ja kellon taakse liimata kahvan että kellon voipi ripustaa seinälle - oli kuitenkin kiire, lupasin kellon kuvan julkaista.... eilen mutta ei vaan aika riittänyt....
Lähden kirjoittamaan tämän postauksen vielä venäjäksi ;))) 

Kuitenkin vielä kerran ONNITTELUT SINULLE!!!!

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Niinkuin jo sanoinkin, on se vaan niin hieno!!!

Svetlana kirjoitti...

Kiitos Sari! Ja kiitos avusta - sinun vinkisi toimii ;))

Satu K kirjoitti...

Todella upea kortti ja tuo leimasin on söpö :o)

Merkkari kirjoitti...

Ihanan erilainen toteutus ja tuo leimakuva on kyllä toodella suloinen ja niin kauniisti väritetty!