31. toukokuuta 2011

Kesäiset koristeet

Meidän poika nyt tänä vuonna lähtee eskariin ja juuri tänään hän on viime päivää päiväkodissa. Tänä vuonna tein tällaiset kesäiset seinäkoristeet.

Koristet tehty Irina Mote tyylillä ;)) - hän tekee aivan ihastuttavia seinäkoristeita, kelloja yms. Hänen idea tehdä metallilangasta ja helmeistä kahvan, en muutenkaan muualla nähnyt vastaavia isoja koristeita joita tehdään väritetyista leimasinkuvasta ja skräppikoristeista.

ensimmäinen:
koristen koko on  22,5 cm plus kahva ;)). Oli aika hauska värittää melko ison kuvan ;)). Kuva on suloinen digileimasin  Mo Manningin Lacie. Todella kesäinen kuva - suloinen vähän ruskestunut pikku tyttö hellemekossa ja iiiiiso herkkullinen jätski kädessä ;))
tässä koristeessa tytön mekko on väritetty kolmella erivärillä ja lisäksi koristelin sen kiiltävillä pilkuilla ;))) - Glossy Accent liima ja kuivaa glitteri. Aurinkolasiinkin laitettu lasieffektiliimaa - Glossya. Jätskiin liimattu pienet pinkit helmet - ihan kuin nomparellit ;))
Koristeet ovat aika isoja mutta kuitenkaan tilaa koristeille ei oolut kovinkaan paljon. Päätin laittaa kauniita 3D perhosia, joita ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. Ne oli jo valmiiksi gliterötyjä ;)))
toinen perhonen - kauniin sinisen värinen
kahvan tein metallilangasta ja helmeista, joita mulla löytyy varastosta melko paljon ;). Meidän Sonja joskus halusi itse tehdä omat korut, harrastus joka meni jo ohi , mutta helmet jäi äidin iloksi ;)), keskelle liimasin ison kauniin kukan.
kuvassa kahva takaa. Koristet ei oikein suostuneet pysymään metallilangassa kiini vaikka liimasin ne kuumalla liimalla, keksin ratkaisun ;) - otin neljömuotoisen helmen - kiinnitin sen rautalangalla kahvaan ja sen tasaisen pintaan liimasin kukan - nyt se ainakin pysyy ;))
ja vielä lähempää helmet ja kiekkurat ;)))
taakse laitoin netistä löydetyn kesäisen runon ja stanssatuja perhosia. Myös nimikkoleima ja poika kirjoitti myös oman nimen mahdollisimman näkyvälle paikalle ;))
Siinä oli yksi koristeista ;). Kaikiaan nyt oli tehty kolme, jostain syystä on nyt kuvat latautuu todella hitaaaaaaaaasti ;). Yritän kuitenkin saada laitettu vielä pari postausta muistakin koristeista.


Svetlana

1 kommentti:

AN kirjoitti...

Voi Sveta -tämä on ihana--tuo idea on hyvä--sopii hyvin tuohon --pitäisi kokeilla--tuotakin--