2. kesäkuuta 2011

Nimipäiväonnittelut

Iiiik, nyt vasta muistin että unohtui ladata loput kuvat kesäisistä seinäkoristeista... Nyt kuitenkin laitan kortin jonka tein eilen illalla ja viimeistelin vielä nyt aamulla ;))
kortin tein aivan ihanalle ihmiselle - kiltille, iloiselle, ikinuorelle naiselle nimipäiväonniteluun ;)). Hänkin tykkää todella paljon puutarhan hoidosta ja hänen puutarha kukkii aina niin kauniisti.
Eikö olekin ihana puutarhuri ;)))?? Näyttää niin tyytyväiseltä - kauniit ruukkuruusut käsissään. Kuva on Mo Manningin Eileen digileimasin. Tykkään todella paljon Mo'n kuvista - todella kauniit kasvot, ilmeet, pienet yksityiskohdat, niin kuin
tässä kuvassa - CROKSIT ;)))) Upea!!!!!
Kuvan väritin Prismacolor vahakynillä, tykkään niistä koko ajan enemmän, tilasin itselleni synttymäpäivälahjaksi isomman pakkauksen - 132 kappaletta ;))), pitäisi olla jo tulossa, toivottavasti olisivat jo huomenna postilaatikossa ;)))
Kortin koristelin valmiilla 3D tarroilla. Kauniisti glitteroituja kukkasia ja perhosia - kesä parhaillaan ;)))
Jossakin blogissa olen nähnyt tämän mallisen kortin, vaikka en laittanut itselle muistin minnekään, se jäi haamuna pyörimään ajatuksissa ;), ajattelin että tälle kuvalle se sopisi aika hyvin ja onneksi tällä kertaa muisti ei pettänyt ja muistin taivutukset oikein ja osasin kuin osasinkin toteuttaa ;))
kortti takaakin kelta-oranssi, ja paaaaljon perhosia ;)
Mukavaa Helatorstaita teille kaikille!!!

Svetlana

3 kommenttia:

sarham kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ihana värimaailmaa,ja ne Croksit =D Wau!

Viipula kirjoitti...

Upea kortti, ihana kesätunnelma, ja kyllä on ihana paperi ja kuva sekä perhoset kruunaavat kaiken! Mistä tämä korttitaittelumalli, löytyykö jostain?

Svetlana kirjoitti...

Kiitos!
En todellakaan tiedä löytyykö mistään, mutta voin laittaa lähipäivänä ohjeet miten itse oon tehnyt..