5. kesäkuuta 2011

50v onnittelukortti ;))

Tänään juhlittiin miehen serkun 50 vuotis syntymäpäiviä. miehille on muutenkin aika vaikeaa tehdä onnitelukortteja, mutta varsinkin tällä kertaa kun sankari ei erityisemmin harrasta kalastusta taikka metsästystä, eikä muutenkaan kovasti kiinnostunut autoista taikka moottoripyöristä. No sitten päätin siirtyä huumoripuolelle ;)))
Aivan upea hauska Mo Manningin The Engineer kuva ;))). Väritetty PrismaColor vahakynillä, öljyllä ja stumpeilla. Oli todella hauskaa keksiä millä väreillä oikein värittäisin - niin miehen paidasta päätin tehdä RUUDULLISEN ;)))
tykkään myös tästä taustapaperista - kiiltää niin kauniisti ;), pakkohan minun edes jonnekin laittaa jotakin kiiltävää ;))
koristeeksi käytin matka-aiheisia chipbord tarroja. 50 -  enemmin oli varmaankin nopeus rajoituksen tarkoitettu mutta käy aika hyvin minun tarkoituksenkin ;))) - 50v 
hmmmm, mitähän kirjoittaisin tästä? numerot on oikea syntymäpäivä, muusta ehkä jokaisella omat arvaukset ;))))
kortin sisälle laiton skräppäyksen tarkoitettu pieni muistilista, mutta jotenkin tuntui että se käy aikkkka hyvin tähän kortin. Mahtui hyvin juhlien päivämäärä, onnittelu ja nimetkin..
kortti takaa


Kiitos teille kaikille onnitteluista - ne lämmittivät ja piristivät niin mukavasti ;))

3 kommenttia:

sarham kirjoitti...

Tosiaan hauska kuva:) sopii miehelle kuin miehelle!

Svetlana kirjoitti...

Kiitos ;)

Kiti kirjoitti...

Tosi kiva kortti :)