19. kesäkuuta 2011

Suloiselle tytölle...

Joskus tein yhdelle tytölle tämän setin syntymäpäivälahjaksi. Kuulin jostain ;)))) että hän tykkäsi ja hänen pikku sisko toivoi saavansa samanlaisen ;). Tänään se suloinen tyttö täytti 7 vuotta ja päätin tehdä hänellekin vastaavan oman vihkon ja rannekorun.
  Millalle  oikein paljon onnea!!!! Toivottavasti tykkäät ;)!
Tooodella suloinen Mo Manningin kuva, tämä tyttö muistuttaa minun mielestä Millaa ;)).
Kuvan väritin PrismaColor kynillä, stumpit ja öljyä apuna käyttäen.
kukan alla on piilossa metallikoriste joka näyttää ihan peililtä ;) ihan kuin tytöllä kädessä.. Lisäsin vielä lasihelmen ja metallikoriste-sydämen
lisää koristeita ;)). Iso kaunis keltainen sydän kiinnitetty "ketjulla" jossa on kaikki sateenkaaren värit ;).  Tein myös sellaisen koristeen jossa on oma lukko ja halutessaan Milla voi siirtää sen vaikkapa kännykkäkoruksi ;) - siinä on ihana lasisydän helmi ja metallikoriste-perhonen
vihko takaa. Tykkään todella paljon tuosta Spelbinderssin perhosstanssista - kaunis ;)
Rannekoru - eriväriset muovihelmet ja isohko metallikoriste, johon kiinnitin lisää koristeita ja helmiä - toiselle iso punainen sydän ja toiselle hauskan sammakon ;)
minun kädessäni
Mukava alkaava juhannusviikoa teille kaikille!!

1 kommentti:

Granne kirjoitti...

Milla oli niin MUIKEEN tohkeissaan omasta vihostaan, esitteli kaikille ja koru pääsi synttäribileisiin mukaan. Mummokin vihkoa ihasteli. Suurkiitos, :).