14. kesäkuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 3/4

Ja taas on rinki loppusuoralla... Harmittaa ihan joka kertaa.. Pitääkö aloittaa taas uusi ;)??? Olisiko halukkaita?
Viime viikolla oli Minnamannan maailman blogipitäjän Mannan vuoro lähettää matskuja, ja ihme kyllä tällä kertaa muistin kuvata matskuja ;) - katsokaa miten ihanat tyttömäiset materiaalit ja todella runsaasti. Kiitos sinulle Manna näistä ihanista matskuista ja suloisista Lilly of the valleyn kuvista ;)) - kaikki oli aivan ihania!!!
Myöhässä olen taas kerraan  ;))) sori, sori, sori
Koukussa Kortteihin Forumissa on nyt menossa todella hauskaa Tekniikka 10 haaste, vaikka en millään usko että ehtin osallistua (taas tekosyy ;)) seuran kovasti haasteita, ohjeita ja tietysti ihania kortteja. Viime viikolla oli haastena tän mallinen kortti, silloin en oikein uskaltanut aloittakaan ;), katsoin vain että tämän mallinen kortti vaati jo aika runsaasti materiaaleja. Manna lähetti matskuja niin paljon ja vielä niin kivasti sopivat keskenään että päätin kuitenkin kokeilla ;)). 
Mielenkiintoinen malli, mutta itse tykkään kun kortti pysyy pystyssä. Ensimmäisessä kuvassa pidin kortin kiini asennossa, tällä tavalla kortti aukee 
Ihastuttavan Lilly of the valleyn kuvan väritin Prismacolor kynillä, pellavaöljyä ja stumppeja käyttäen. Viime viikolla sain pitkään haaveiltu ja pikaisesti lopun lopuksi saatu ISO, eikun VALTAVAN ISO 132 kpl PrismaColor kynän pakkaus ;)) Aivan ihania kyniä ja todella kivasti sävyjä ;))). Sain kynät viimeviikolla manantaina mutta vasta lauantaina ehditty kokeilemaan - kun kynien järjestäminen ja värikartan tekeminen kesti ainakin pari iltaa ;)). Kuvan väritin ja leikassin Spelbindersin konella tämän muodoiseksi (en millään keksi nimeä ;)). Hauska "ystävyyden resepti" myös stanssatu ja laitettu ihan keskelle kortia. Toisella puolella suloinen vaalean sinin pitsimmäinen sydän rusetilla. Ja monent reunat myös koristeltu puoliksi leikatuilla suloisilla kukkasilla - todella suloisia, valmiiksi leikkattuja helmiäispaperista, todella kaunis hento kiilto ;)
kortti ihan auki
kuva takaa
Näistä ihanista materiaaleista muiden ringissä olevien kortit:

Sari - Granne

Kirsi - Pipertäjä

Manna - Minnamannan maailma

Nyt pöydällä odottaa toinen ihana kuori täynnää ihannuuksia, kiitos Kirsi ;). Pakko päästä pikaisesti pästä tekemän korttia ;)))

3 kommenttia:

Pipertäjä kirjoitti...

Voi kun ihana! Kivasti olet materiaaleja käyttänyt. :)Tuo malli oli ihan hauska tehdä.

Svetlana kirjoitti...

Kiitos Kirsi!!

Granne kirjoitti...

Onpa kaunis! Ja tuo taittelumalli on hauska; myös tehdä, :)