19. kesäkuuta 2011

kortit samoista materiaaleista 4/4

Se on taas ringin viimeinen postaus, aina yhtä surullista, onneksi taas uusi rinki on jo alkamassa, se ilahduttaa ;))). Taas uusia matskuja, uusia haasteita - heti ensi viikolla, matskut ovat jo matkalla  ;)))

Tällä kertaa materiaalit lähetti Kirsi, en muistanut TAASKAAN kuvata ihanaa ja runsasta kuorta - taas oli todella paljon kaikkea kivaa ;))
Iiiihana kisuli kuva - näyttää niin tyytyväiseltä ;))) Olisko syönyt hyvin vai huomasiko se sieltä kolosta kurkistavaa hiirulaista ;)??
Vaikka kuori oli todellakin täynnä kaikenlaisia ihannuuksia - halusin kuitenkin lisätä vielä tuota hiirtä, jotenkin vain kävi kivasti suunnitelmaan ;))))
Kuva väritetty PrismaColor kynillä, öljyä ja stumppit apuna käyttäen. 
Korttipohja ihailin tässä blogissa ja heti oli pakko kokeilla ;))), hiukan vain mitat muutettu..
Kortissa on paljon ihania kesäisiä kukkia, aivan ihastuttava virkattu pinkki kukka ja suloinen vadelma ;)) 
Iiiik, tuosta se hiirulainen kurkkaa ;))). "kolon" stansassin Spellbindersin koneella ja stanssilla, hiiri on skräppikoriste ja joskus aikaisemmin ostettu Ilona Decosta..
kortti takaa, neiti Marina heräsi enkä ehtinyt vielä laittaa nimikkoleimaa ;))
Kiitos teille kaikille - kun jaksoiite seurata ja tulla katsomaan-lukemaan blogiani ;). Kaunis kiitos Kirsille, Sarille ja Mannalle kun tulitte mukaan rinkiini, lähetitte aivan ihania materiaaleja - oli ilo askarrella teidän kanssanne vaikka vain virtuaalisesti..

Näistä linkistä pääsette ihailemaan kauniita kortteja näista hauskoista materiaaleista:

Kirsi - Pipertäjä

Sari - Granne

Manna - Minnamannan maailma

jatkuu....

3 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Aivan ihastuttava kisuli!! loistava ykisityiskohta tuo hiiri =)

Granne kirjoitti...

Hauska hiirulainen, ihme, ettei ole misun mahassa kun on niin muikea ilme mirrillä. Kauniisti olet taitellut ja väritellyt ja hiiri todellakin on loistava idea!

pipertäjä kirjoitti...

Hih, mikä hiiri! :) Upea kortti. Minäkin sain vihdoin valmista.