6. syyskuuta 2010

joulukortit samoista materiaaleista 1/4

seuraan moneja askartelublogeja. sieltä aina löytyy ideat ja inspiraatiot. voi miten ihanat kortit tytöt osaavatkin tehdä! ihailua aina riittää ;). niin Kirsi - Pipertäjän blogissa törmäsin tälläisen haasteen:
"joulukortit samoista materiaaleista"- rinki. ideana on lähettää vuorottellen samanlaiset materiaalit kolmelle osallistujalle, plus tottakai itselle ;) ja viikossa tehdä saaduista tarvikkeista joulukortin, sitten katsotaan minkänlaisia kortteja onnistuu täsmälleen samoista materiaaleista eri askartelijoilla ;). no oli ihan pakko mennä tälläsen mukaan, muuten en saisi mitään aikaiseksi, aika kun vain ei riittää ihan kaiken! tykkään koko ideasta todella paljon ja ihailen tarvikkeita, joita sain viime viikolla ensimmäistä korttia varten, ihanat ruskeat sävyt!!
täältä löytyy muiden ringissä olevien kortit, aivan ihania ja niin erilaisia
Pipertäjä - Kirsi
Mervi
Kiti


tälläisen kortin sain tehtyä.
ja vähän erikulmasta ;)
tää on taas yksi niistä, joista tykkään todella paljon - ihanat erikoismuotoiset korttipohjat. ohje löytyy täältä. ja olikin helppo kuin mikä ;))
kuva takaa
ja täällä kuva vähän lähempää, bling-blingia tällä kertaa ihan reilusti. askartelutaivas messuilta ostin roster sävyisen Martha Stewartin kuivaa glitteriä, täällä on ensimmäinen kokeilu, tykkään, pohjalla on glossya. kuva on väritetty copiceilla ja denwertin watercolor kyneilla
jouluruno ;)
siinä kortti on taitteltuna
kiitos kun jaksoit lukea tänne asti ;), mukavaa iltaa!

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihastuttava kortti!

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Ihana taittelu, putosin kärryiltä heti alkuunsa! :) Että sie osaat! Kaunis kortti!

Svetlana kirjoitti...

voi lämmin kiitos Marika!

ja todella iso kiitos sinullekin Kirsi! todella mukavaa! mie vain tykkän tuollaisesta paperin pyörittelystä ;)), nauttisin jos sain päivät pitkät viettää askartelupöydän ääressä, mutta lapset ja muutenkin arki rajoittaa askarteluaikaa, mutta toisaalta tylsäksi ehkä kävisi ;)). toivoisin joskus että pääseisin katsomaan miten sie värittelet copiceilla

Kiti kirjoitti...

Voi kuinka kaunis kortti :) Kauniisti olet taitellut ja asetellut materiaalit. Kiva odotella mitä kaikkea kivaa vielä tuleekaan tämän ringin myötä vastaan :)