16. syyskuuta 2010

kortit samoista materiaaleista 2/4

kortin sain jo valmiiksi tiistaina. olin todella tyytyväinen kun kaikki sattuikin niin mukavasti: kotityöt oli tehty, Marina nukahti sänkyyn eikä syliin, kortti onnistui just sellaisena kuin suunnittelin. kortin tein vain puolisen tunttia (väritin sen copiceilla jo aikaisemmin) minulle se on todella lyhyt aikaa, yleensä väritän pari-kolme tuntttia ja rakennat korttia tunnin verran. eli todella tyytyväisenä aloitin kortin kuvaukset ja siinä hetkenä muistin että unohtui kuvata saatut materiaalit. olin TAAS unohdanut jotain, voi itku.... toivottavasti joku muistaa ;)

Mervi lähetti paljon kaikkia kivaa, kaksi paperia(basic grey), nauhat, kukat, helminauhatarra, napit, lumihiutaleet. yritin käyttää mahdollisimman kaikki mutta jai vielä toinen nauhaa käyttämättää, kukat ja  napit. Ja Kirsin ja Mervin lähettämät materiaalit olivat todella mieluisia. ensi viikolla on minun vuoro lähettää materiaalit ;))

nyt kortti:
väritin kuvan copicin tusseilla ja chalkeilla

lumihiutaleet
pitsi ja helminauha koristeet
ja vielä kuva  jossa näkyy että tämä karhu perhe on hiukkaan koholla muusta kuvasta
ja samoista materiaaleista kortit löytyy tästä:

Kirsi
Mervi
Kiti

mukavaa päivää!

3 kommenttia:

Pipertäjä kirjoitti...

Wautsi! Tää on todella upea. Kauniisti väritetty ja kasattu. Tykkään! Kiitos postista, pääseekin kasailemaan.... :) Jos muistaisi kuvata ne materiaalit itsekin tällä kertaa.

Apris kirjoitti...

Todella kaunis ja upea kortti. Kiva kurkkia, miten erilaisia kortteja syntyykään samoista materiaaleista.

Mervi kirjoitti...

Niin kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus, hieno väritys;-))m