20. syyskuuta 2010

kortit samoista materiaaleista 3/4

tällä viikolla askarrellaan materiaaleista joita olin lähettänyt kaikille viime viikolla. itse kovasti tykkään tästä kisuli kuvasta että piti heti varata yhden kaupasta vaikka niitä olin tilannut vain kolme kappaletta ;)

eilen olin keskustellut minun hyvän ystävän kanssa siitä että hän olisi kiinnostunut tilata minulta joulukortteja. toiveena olisi että niihin voisi liimata lasten valokuviakuvia ja jonnekin mahtuisi pieni kirje vuoden tapahtumista ;). se pisti ajatukset juoksemaan, tykkään kun saa pitkään suunnittella ja pohtia asioita, tosin tämän en pohtinutkaan kovin pitkään vaan idea oli hyvin helppo ja yksinkertainen: tekisin kortti-skräppisivu-joulukoriste ;) hmm... mielenkiintoinen ajatus, ja toteutus on tässä kortissa, sen voipi ripustaa vaikkapa joulukuusen oksalle ;) tosin en aloitanut heti valokuvista vaan otin sen kuvan mikä oli varattu tälle viikolle kortit samoista materiaaleista haasteeseen ;))

ja sitten kuvat lähempää ja tarkeämpää kaikki yksityiskohdat
 
otin pyöreän arkistointikelpoisen pohjan, liimasin molemmille puolelle ihanat skräppipaperit. väritin kuvan denwertin inktence kyneillä - ihan uusi tuttavuus minulle, upeat kirkkaat värit -ja chalkeilla varjostus.
tälläinen söpölini kisu ;)) paaljon lahjoja mukanaan
 joulutoivotus
kukat
kortin voi ripustaa tästä nauhasta
takana nauha kiinnitettu napilla
tähän voi kirjoittaa oman toivotuksen
 ringissä mukana:
Mervi
Kirsi
Kiti
hauskaa päivää!

5 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

hieno kortti/koriste, kiitos materiaaleista;-))m

pipertäjä kirjoitti...

Täähän on hauska idea. Kaunis on tulos taasen. Kiitos matskuista. :)

Kiti kirjoitti...

Heips. Ihan ensin Lämmin kiitos ihanasta paketista siitä oli kiva tehdä joulukortti :) Ja sitten, tämä sinun teoksesi - sehän on upea. Ainahan kuulee ihmisten pohtivan että mihin niitä joulukortteja pistetään kun niitä tulee niin paljon jne...niin tämmöinen kortti on tosi kiva ripustaa vaikka kuuseen, lukulamppuun, seinäkoukkuun tai vaikka mihin ilahduttamaan ja kaunistamaan. Kiva vinkki jonka meinaan napata mukaani :)

Svetlana kirjoitti...

kiitos sinulle! mukava kuulla!

sain sinulta jo materiaalit korttia varten, ihania, kiitos! kortti vielä suunnittelu vaiheessa ;))

Kirsi kirjoitti...

Ihana idea ja mielettömän upea toteutus =)

Minä olen miettinyt tässä jo pitkän aikaa mutten ole viestiä olevinaan kerinnyt laittamaan... Että kun sinulla oli Siilinjärven tapaamisessa sellaiset siniset oliko ne sabluunat mukana niin onko ne sellaisia sabluunoita joita voi käyttää leikkaamiseen? Kun en sillon kerinnyt niitä katsomaan mutta ne jäi mieleeni... =)En löytänyt sinun meili osoitetta tältä sivulta mutta jos jaksat vastata niin laitatko minulle postia....

-Kirsi- kiisukka@hotmail.com