21. helmikuuta 2011

Askartelutapaaminen Joensuussa


Aamulla keskusteltiin chatissa siitä että järjestetänkö uusi askartelutapaaminen Joensuun aluelle. Onko halukkaita tavata askartelu merkeissä? Tällä kertaa ajattelin vuokrata vähän isommat palaveritilat Ylämyllyllä. Kävin äsken kysymässä milloin olivat vapaana - maaliskuun kaikki viikoloput ainakin toistaiseksi ei ollut varattuja ;).
Itse ehdottaisin 5 tai 6 maaliskuuta, se on niin lähellä naistenpäivää, olisi tidella ihana viettää mukava päivää, ihanassa seurassa ja mahdollisuus korteilla tai skräpätä niin paljon kuin mahdollista. Halutessaan pidetaan kirppistakin.

Tarjoilusta haluaisin myös kysellä sen verran että tilataanko taas kerran jotain pizzat yms, vai tuoko jokainen jotain ja yhdessä kahvitellaan, myös on mahdollista tilaa kahvileipää kahvilassa tai yksi mun ystävä leipoo aivan ihania hunkarilaisia leivonnaisia, häneltäkin voidaan tilata (etukäteen) ja herkutella ;)

2 kommenttia:

Rymyrinsessa kirjoitti...

Moi!
Voitko ilmoittaa minullekin milloin tapaaminen on, olen lähitulevaisuudessa menossa Joensuussa käymään, joten jos aika olisikin sama, olisi kiva osallistua... =) rymyrinsessa@hotmail.com

Rymyrinsessa kirjoitti...

Milloin tapaamisaika varmistuu?? =)