12. helmikuuta 2011

Kauniin sydämen parhaalle ystävälle

Tämän tooooodella söpön kuvan sain lahjaksi, tykkään sitä valtavan paljon, ihailin kovasti sitä mutta en uskonut että se pääsee kortille asti, paperi johon se kuva on leimattu on hiukkaan erilainen kuin se mitä mie yleensä käytän. Aikaisemmista kokemuksista tiedän miten herkästi voi koko kuvan pilata jos ei ole tietoa mihin paperiin se oli leimattu taikka millä musteellä. Mutta hätä keksii keinon ;))). Pitkään oli harkinut kokeilla "kuivan" värittelyn, eli Inctense kynillä väritystä ja levittämistä stumpeilla. Kynät löytyy omasta varastosta, löytyy myös stumppikin mutta jotenkin sitä hetkeä milloin ehtisin taas kokeilemaan ihan uutta tekniikka ei tullut.
Tuollainen sitä on sitten tuli. Itse tykkään valtavan paljon (eikä tällä kertaa edes nolota ,))). Kun käytin tähän minun lapsen piirtämän sydämen. Jonkun aika sitten  en edes muista enää mihin projektin tarvitsinkaan iiiiison määrän sydämiä. Sydämet oli lävistettu mutta paperi jäi, silloinkin joku meidän lapsista (uskoisin että Sonja kun sydän on ihan "oikean"muotoinen, Luka  silloin oli vielä aika pieni) piirsi siihen paperiin oman sydämeen. Nyt se paperipala löytyi ja yhdistin sen ja kuvan jossa on pieni tyttö nallen kanssa kortiin.
Tälläinen kaunis, kulmikas, ahkerasti piirretty sydän ;)
Kuvan väritin denwertin inktence kynillä stumppia käyttäen levityksen. Ihan hauskaa on ollut värittä ja todesin että se on paras tapa väritä kuvan jos kotona on pieniä lapsia: ei tarvitse levittää paljon mitään tarvikkeitä (Marina sain jo yhden Distress ink mustepullon lattialle, sain onneksi siivottua melko helposti kosteupyyhkeillä kun muste ei kuivu kovin nopesti muualla kuin paperilla) eli se on myös melko turvallinen, työn voi keskeyttää milloin vain eikä tartte pelätä ettei väriä saa sitten levitetty kunnolla ja lisäksi minusta oli todella hauskaa levittää varjiokohtiin tummempaa sävyä tai jopa ihan eri väriä että kuvassa se muuttuisi syvempään sävyyn.. Mutta siitä enemmän seuraavassa kortissa, seuraavassa postauksessa ;)
 Koristelin kortin myös nauhalla, rusetilla ja sydänmuotoisella napilla
koko kortti
ihanaa lauantaita kaikille!

terv, Svetlana

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Söpönen korttikokonaisuus:) Saajalle on varmasti mukava yllätys, että korttia ovat askarrelleet sekä äiti, että tytär :)

Svetlana kirjoitti...

Kiitos Maaret ;)