25. helmikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista

Olisiko nyt sopiva aika sellaiselle ringille? Ajatuksena olisi aloittaa jo nyt keraankin ajoissa tekemään kortteja ;), aiheena - Pääsiäinen. Yksi korteilija on ilmoittanut jo mukaan, eli otan vielä kaksi mukaan rinkiin ;). Jätä  kommenti, laitetaan sitten osallistujalista.
Säännöt lyhyesti: Neljä kortteilija, jokainen vuorollaan lähettää kaikille samanlaisen materiaalikuoren ja tottakai kasaa myös itselle samanlaisen josta hän ehdottaa tehdä kortin. Kuoresta pitäisi löytyä vähintään kaksi samanlaista leimakuvaa, paperit, nauhat, kukat, napit yms koristeet. Tarkoitus tehdä korti saaduista materiaaleista omasta tarvikevarastosta vain korttipohja. Jos tarvikkeita jää yli mitään ei tarvitse palauttaa ;). Kuoret lähetetään viimeistään perjantaina, mielellään niin että maanantaina olisivat jo postilaatikoissa. Viikossa pitäisi tehdä saaduista materiaaleista kortin ja julkaista sen blogissa.

Kysykää pois jos tulee jotakin kysymyksiä ;), täällä lapset leikivät sen verran äänekkäästi että ajatukset juoksevat karkkuun ;))


1. minä
2. Sari - Granne
3. Elina - khrestel
4. Riikka - säihkyä korttiin

3 kommenttia:

khrestel kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

MINÄ

khrestel kirjoitti...

Juujuu, minä.