13. helmikuuta 2011

täydet kymmpit alkaa olla ohi ;)

Niin viime vuonna kaikki Sonjan kaverit täyttivät 10v, oli aika hauskoja ideoita miten se kymppi voisi laittaa näkyviin, kun ensimmäiset KYMPPIT ;)). Nyt alkaa uusi vaihe kun kaverit ja kohta Sonja itsekin täyttävät 11, uusi aalto ;)). Tällä kertaa tehty kortti Miralle, Sonjan hyvälle ystävälle, todella hauskaa että ystävystyimme myös Miran perheen kanssa. Tällä kertaa tein kortin lisäksi myös koristellun lahjakassin.
Kuvat lähempää:
Kuvat kortista tulivat ihan väärinpäin :(, yritän kääntää ja mahdollisesti lisään vielä lähikuvia kortin kuvasta ja koristeista.
Kuvan väritin Denwertin Inktence kynillä stumppia käyttäen värin levittämiseen. Tässä kuvassa ei valitettavasti ihan näy mutta laitoin tytön taakse pilvia, ihan kuin hän poseroisi kuvajalle lähettämässä pieniä sydämiä-suukkoja ;))
Koko kortti:


Lähikuva lahjakassista ;). Tämän Magnolian kuvan väritin Distress ink musteella. Minusta siinä on ihan erilainen jälki ;). Tykkään ihan valtavasti noista kukista tytön sylissä, aivan ihania ;)
kassi takaa.
Tässä kuvassa näy että kassi ei todellakaan ole kovin iso, korttikin kurkka sieltä ;), laitoin piilon sinne myös todella tarpellisia tavaroita nuorelle neidille, toivottavasti hän tykkää ;). Vielä kerran kovasti onnea!!
Terkkuin, Svetlana

Ei kommentteja: