14. helmikuuta 2011

Ystävälle

Tänä aamuna postilaatikossa odotti todella ihana yllätys, sain kauniin ystävänpäivän onnittelukortin (en vielä ehtinyt kysyä lupaa julkaista sitä blogissa ;)), kaunis kiitos sinulle Sari, toit aurinkoista piristystä minun aamun ;)). Valitettavasti sinä sait kortin minulta vasta illalla, syynä siihen se, että minä niin kovasti halusin tehdä sinulle vähän erityisen kortin uudella stanssilla mutta se tuli vasta tänä aamuna.
 magnolia tytön väritin Inktense kynillä ja taas kerran stumpeilla värittäminen, sain muuten tänään myös uudet stumpit, nyt ymmärän miksi sanotaan että niissä on aika isojakin eroja, minun entinen jostain setistä , uudet on huomattavasti parempia. Mutta alkaa jo tulla ikävä distress inkin musteita, pitää taas kaivaa niitä laatikosta jos vaikka sattuu niin kivasti että Marina nukkuu päikkäreitä sängyssä eikä sylissä ;), pääseisin vähän värittämään kuvia. Muuta kuitenkin kynillä ja väri levitettyinä stumpeilla tule paljon vahvempia ja kirkaimpia sävyjä ..
Tämä on vaan niin suloinen kuva ;)
laitoin kortiin myös kukkia, nyt viime aikoina kun tein kortteja alkaa jo vaikeaa keksiä muita koristeita kuin kukkia, niistä saa kivasti herkkään tai juhlavan tunnelmaan, tykkään ihan valtavasti ;)
samalla värssyllä, se vaan on niiiiin ihana, herkkä ja osuvakin vielä ;)
nimi
koko kortti

Toivon kovasti että pidit kortista, yritin ainakin parhaani ;)!

Mukavaa iltaa kaikille!

terkkuin, Svetlana

Ei kommentteja: