13. elokuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista 3/4

Tällä viikolla Taina tarjosi ihanat tyttömäiset matskut, kiitos kauniista runsaasta matskukuoresta! Ja taas kerran unohdin kuvata ;)). Onneksi Sari muisti kuvata ja tässä on suora linkki hänen blogiin..
Päätin kokeilla jotain erilaista ;)). Kirjoitin eilen että toin paljon kaikkea hauskaa Petroskoista. En vain herkkuja ;))), toin myös lehtiä. Venäjälläkin on todella paljon kivoja käsityölehtiä, niitä ostin aikamoisen pinon ;))), aloitin jo virkkaamaan-neulomaan pikku neidille puseroa ;). Yhdessä lehdessä oli hauska korttiohje, tein sen ohjeen mukaan korttipohjan.
Eli tein tällaisen kortin:
kun taas laitoin aika reilusti koristeita, kortti ei suostu seisomaan tuetta. Otin kauniin kynttiläkoriste rekvisiitaksi, tässä on vielä yksi kuva ;))
Suloinen pikku tyttö iso kukkakimppu käsissään. Kaunis kesäinen kuva. Väritin PrismaColor vahakynillä, öljyä ja stumppit apuna käyttäen. Aika pinkkina tullut ;))). Piirsin pilviä taustaksi - lämmin kesäpäivä, tänä kesänä sellaisia on ollut aika paljon.. 
kortin alapuolella, tytön jalkajuuressa on kaunis valkea ruusunauha ja tagi johon voipi kirjoittaa onnittelut ja toivotukset.
yläpuolella samanlainen ihana nauha ja stanssattu oksa.
koko aukeama
 kortti takaa-edessä ;))
tälläisenä kortin annetaan. Se on kortin etupuoli. Kaikki muut koristeet ja kuva ovat kortin sisäpuolella ;)). Halusin pitää sen aika simpelinä. Kaunis pinkki paperi, kirkkaan värinen nauha ja iso upea kukka.
tästä kuvasta parhaiten näkyy kortin pohjan muoto
Käy vielä kurkkamaassa muiden ringissä olevien ihastuttavia kortteja näistä matskuista:

Taina - Kotkotin

Sari - Granne

Sirpa - Silputuksia

Kiitos kun piipahdit!

1 kommentti:

Granne kirjoitti...

Ja jälleen niin kaunis, ihan jokakulmasta, hieno tuo korttipohja myös noin päin taitettuna, ;).