12. elokuuta 2011

Pienen pieni matkaraportti ;))

Tänä vuonna päätimme lähteä käymään Petroskoissa, minun kotikaupungissa, viikoksi. Aikaisemmin kävimme todella pikaisesti pariksi-kolmeksi päiväksi.
Asuimme ihanassa kerrostalossa kahdeksanessa kerroksessa, minulle joka pelkkää korkeita paikkoja ja hissejä se oli aikamoista kiusaamista ;)))). mutta asunto oli aivan upea ja tottuin aika nopeasti olla ajattelematta että asutaan niin korkealla ja jopa oppinut ihailla maisemat ikkunasta ;)))

Pihalla on tälläinen mahtava leikkipaikka. Vietimme siellä ainakin parisen tuntia ;))) Lapset tykkäsivät ja päivä oli sen verran lämmin että itsekin juoksin Marinan perässä avojaloin ;)))) Kuvassa autan Marinaa kiipeilemään ylös - sen helpompaa tietä ylös ei pikku neiti keksinyt, kun tavalliset portit oli jo kokeiltu ja tuntuivat liian tylsiltä ;)
Näkymä parvikkeelta. Tämä kolmio katto kuuluu todella hienolle ja runsaalle lähikaupalle. Siis tosissaan 20m talosta ;)) Eipä iso ongelma jos maito taikka leipä loppuu ;))). Kotona meillä lähikauppaan matka on noin 3 km ;)
jossain vaiheessa illalla haisii kovasti savulle ja näytti aika sumuiselta todennäköistä metsäpaloista :(. 
Lukan syntymäpäivä ;))). Tänävuonna meidän poikamme täytti 6v jota juhlimme Petroskoissa mummon, ukin ja veljen pojan Arthurin kanssa. Vähän myöhemmin tuli käymään veli perheineen - Natalia vaimon ja pikku tyttärensä Alexandran kanssa.
Päätimme viettää juhlat huvipuistossa ;))). Arvatkaa tykkäsivätkö lapset ;)))???Olime noin 4 tuntia(!!!!!!!) leikkimässä, lentämässä yms ;)). Kokeilimme Marinan kanssa mennä pienille lapsille tarkoitetun junan laitteeseen mutta pikku neiti säikähti ihan hirveästi, lopun ajan hän tyytyväisenä katsoi rattaista muiden menoa ;))
Kuvassa itse synttärisankari ;)), siinäkin lennetty ainakin kolme kertaa ;)
tähän uskalsivat mennä Sonja (11v) ja Arthur (14v), kyllähän se meidän tyttö kiljui ;)))). Nopeasti se laite pyörii ja nousi melkein pystyyn
ja vielä muutama kuva maailmanpyörästä ;). Meidän iskä kovasti halusi päästä sinne uudestaan, viimeksi taisi käydä, kun meillä ei vielä ollut lapsia ja kävimme Arthurin kanssa kun hän oli pari vuotias ,)). Tällä kertaa ylös lähtivät iskän mukaan Luka, Sonja ja Arthur. Me Marinan ja Natalia mummon kanssa jäimme ihailemaan maisemia alhaalta ,)))


2 kommenttia:

sara kirjoitti...

Kivoja kuvia reisusta!!!! Tosi kaunis kaupunki!

Lilli kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta reissulta :) Itsellä kesälomareissu vielä edessäpäin odottamassa. Ja jännityksellä sitäkin odotetaan vaikkei ihan noin hurjaa ole luvassakaan :)

-Lilli-